تکامل

enlightenedاطلاعات این صفحه مربوط به دانش آموزان در سال تحصیلی 1402-1401 استenlightened

معاینات تکامل؛ برای پایه های آمادگی و پیش دبستان پیش بینی شده است. این معاینات بجهت ارزیابی جامع تر، در انتهای سال تحصیلی انجام می شود. بررسیهای تکامل چهار حیطه اجتماعی، شناختی-کلامی، حرکتی و عاطفی را مورد ارزیابی قرار می دهد.
معاینه کنندگان: ارزیابی اولیه توسط مربیان پیش دبستان و تفسیر نتایج توسط پزشک مجتمع
لازم است از عزیزانی که زحمت انجام معاینات امسال را متقبّل شدند، مراتب قدردانی خود را بیان نماییم:
سرکار خانم بابایی
سرکار خانم دیندوست
سرکار خانم زارع
و سرکار خانم ملکی

برای اطلاع از نتیجه بررسی تکاملی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در enlightenedسامانه مجتمع معلمenlightened مراجعه کنید.

و برای اطلاع از وضعیت کلی نوآموزان در بررسی های تکاملی، نمودارهای زیر را همراه با توضیحات تکمیلی ببینید:

بعداز پایان ارزیابی و تفسیر نتایج، برای والدین همه نوآموزان نکات قوت و ضعف نوآموز همراه با توصیه های لازم برای رفع نقاط ضعف درج می شود،
برای والدین نوآموزانی که در هر حیطه نمره پایین تر از سن خود کسب می کنند، علاوه بر توصیه های فردی، برگه راهنمای تقویت رفتارهای حیطه تکاملی مرتبط به نتیجه آزمون ضمیمه می شود،
و نوآموزانی که نمره نهایی تکاملی آنان عقب تر از سنّ تقویمی است به متخصص (مشاور و روانشناس) ارجاع می شوند