رشد

\"\"

معاینات رشد؛ در همه مقاطع سالیانه انجام می شود.

معاینه کنندگان: اندازه گیری قد و وزن توسط کادر هر مقطع و بررسی وضعیت به عهده پزشک مجتمع

معاینات رشد سال تحصیلی 1400-1399 به دلیل شرایط کرونا متفاوت انجام شد. ابتدا بروشور راهنمای اندازه گیری قد و وزن برای والدین گرامی ارسال شد و سپس اولیای عزیز اندازه گیری ها را در منزل انجام داده و نتایج خام را به مدرسه اعلام نمودند. سپس واحدپزشکی نتایج نهایی را بعداز تطابق با نمودار رشد همراه با توصیه های لازم، در صفحه سلامت رشد هر دانش آموز در نسیم درج کرد.

برای اطلاع از وضعیت رشد فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید.

نتایج آماری معاینات رشد از این شرح است؛

* معاینه قد :

87% دانش آموزان در صدک طبیعی قد سنّ خود هستند.

13% بلندتر از صدک سنّ خود هستند.

نمودار زیر فقط میانگین قد هر پایه در سال تحصیلی 1400-1399 را نشان می دهد و تنها برای آنست که بتوانید برآوردی از نسبت قد فرزندتان به همکلاسی هایش داشته باشید.

با مقایسه میانگین قد دانش آموزان مجتمع با صدکهای استاندارد کشوری می توان تخمین زد که اغلب دانش آموزان ما در صدک 97-50 (طبیعی بلندقد) قرار دارند (نمودار زیر).

معاینه وزن :

5% دانش آموزان کم وزن هستند

49% دانش آموزان وزن طبیعی دارند

20% از دانش آموزان دارای اضافه وزن هستند

26% از دانش آموزان در محدوده چاقی قرار می گیرند.

آمار نشان میدهد که کمتر از نیمی از دانش آموزان در وزن مناسب خود هستند و باید پدیده چاقی و اضافه وزن را در عزیزانمان جدی بگیریم.

نمودار زیر فقط میانگین وزن هر پایه در سال تحصیلی 99-98 را نشان می دهد و تنها برای آنست که بتوانید برآوردی از نسبت وزن فرزندتان به همکلاسی هایش داشته باشید.

با مقایسه میانگین شاخص توده بدنی (BMI) دانش آموزان مجتمع با صدکهای استاندارد کشوری می توان برآورد کرد که متاسفانه تعداد زیادی از دانش آموزان ما در محدوده اضافه وزن یا چاقی قرار دارند

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره اول واحد پزشکی
تلفن: 88575955