رشد

\"\"

معاینات رشد؛ در همه مقاطع و پایه ها سالیانه انجام می شود.

معاینه کنندگان: اندازه گیری قد و وزن توسط همکاران اجرایی هر مقطع و بررسی وضعیت به عهده پزشک مجتمع
معاینات رشد سال تحصیلی 1401-1400 به دلیل شرایط کرونا برای برخی دانش آموزان دبستانی متفاوت انجام شد و اولیای عزیز اندازه گیری ها را در منزل انجام دادند و نتایج خام را به مدرسه اعلام نمودند. همچنین به دلیل غیرحضوری بودن برخی دانش آموزان، با وجود پیگیری های زیاد واحدپزشکی 2% دانش آموزان از معاینات رشد جاماندند.
لازم است از همکاران عزیز دخیل در انجام معاینات رشد، مراتب قدردانی خود را بیان نماییم: سرکار خانم ها: دهقانی و ملک زاده و جناب آقایان ذاکری، جمشیدی و‌ جنابی

برای اطلاع از وضعیت رشد فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان درenlightened سامانه مجتمع معلم enlightenedمراجعه کنید.

نتایج کلّی معاینات رشد سال تحصیلی 1401-1400؛

وضعیت قد

89% دانش آموزان در صدک طبیعی قد سنّ خود هستند.

11% بلندتر از صدک سنّ خود هستند.

آمار امسال نیز همچون سالهای گذشته از نظر وضعیت قد مطلوب است

نمودار زیر فقط میانگین قد هر پایه دانش آموزان مدرسه معلّم در سال تحصیلی 1401-1400 را نشان می دهد و تنها برای آن است که بتوانید برآوردی از نسبت قد فرزندتان به همکلاسی هایش داشته باشید.

وضعیت وزن

3% دانش آموزان کم وزن هستند

44% دانش آموزان وزن طبیعی دارند

20% از دانش آموزان دارای اضافه وزن هستند

33% از دانش آموزان در محدوده چاقی قرار می گیرند.

علاوه بر اینکه آمار نشان میدهد که کمتر از نیمی از دانش آموزان در وزن مناسب خود هستند، درصد دانش آموزان چاق نسبت به سال گذشته افزوده شده است و باید پدیده چاقی و اضافه وزن را در عزیزانمان جدی بگیریم.

نمودار زیر فقط میانگین وزن هر پایه دانش آموزان مدرسه معلّم در سال تحصیلی 1401-1400 را نشان می دهد و تنها برای آن است که بتوانید برآوردی از نسبت وزن فرزندتان به همکلاسی هایش داشته باشید.

و در نهایت نتایج و آمار معاینات را به تفکیک هر مقطع ببینید:

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره اول واحد پزشکی
تلفن: 88575955