دندانپزشکی

معاینات دندانپزشکی؛ در مقاطع دبستان، سالیانه و در مقاطع متوسطه، فقط در سال ورود (هفتم و دهم) انجام می شود.

معاینه کنندگان: دندانپزشکان عضو کمیته پزشکی مجتمع

معاینات دندانپزشکی سال تحصیلی 99-1398 طی آذر، دی و بهمن 98 انجام شد. لازم است از عزیزان دخیل در انجام معاینه دندانپزشکی، مراتب قدردانی خود را بیان نماییم:

دبستان 1 سرکار خانم دکتر آل بویه

دبستان 2 سرکار خانم دکتر بزّاز

متوسطه1 جناب آقای دکتر جعفری نعیمی

متوسطه2 جناب آقای دکتر جعفری نعیمی

برای اطلاع از وضعیت دندانهای فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید.

نتایج آماری معاینات دندانپزشکی از این شرح است؛

از مجموع 469 دانش آموز بررسی شده؛

181 نفر دچار پوسیدگی دندان شیری (39 %) و 114 نفر هم مبتلا به پوسیدگی دندان دائمی (24 %) بودند.

هیچ مورد توصیه به کشیدن دندان نداشتیم و به همه دانش آموزان دچار پوسیدگی، ترمیم دندان (پر کردن) توصیه شد.

سایر توصیه های درمانی به شرح زیر می باشد:

ارتودنسی: 144 نفر (31 %)

جرم گیری: 148 نفر (32 %)

فیشورسیلانت: 147 نفر (31 %)

* درصد افراد دارای دندان پوسیده (ترمیم نشده) را در نمودار زیر مشاهده کنید:

آمار 25 درصدی دانش آموزان دچار پوسیدگی دندان دائمی در پایه دوم واقعاً نگران کننده است.

* نمودار زیر هم متوسط تعداد دندان پوسیده (ترمیم نشده) دانش آموزان هر پایه را نشان می دهد:

متاسفانه به طور متوسط هر دانش آموز پایه های اول، دوم، سوم و دهم بیش از دو دندان پوسیده در دهان دارند که بخصوص زنگ خطری برای نسل جدید متولد دهه نود است و جای تامل دارد

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره اول واحد پزشکی
تلفن: 88575955