ساختار قامتی

enlightenedاطلاعات این صفحه مربوط به دانش آموزان در سال تحصیلی 1402-1401 استenlightened

معاینات ساختار قامتی؛ در پایه های ورودی مقاطع دبستان دو، متوسطه یک و متوسطه دو (سوم - هفتم - دهم) انجام می شود.
با توجه به اینکه تا قبل از هفت سالگی بدلیل فرآیند رشد، برخی ناهنجاریهای اسکلتی طبیعی است این معاینات برای مقطع دبستان یک پیش بینی نشده است.

معاینه کنندگان: دبیران ورزش مقاطع

توضیح: به جبران اینکه در دو سه سال اخیر با توجه به شرایط همه گیری کرونا، پوشش انجام معاینات با حد مطلوب فاصله پیدا کرده بود  در سال تحصیلی 1402-1401 نیز همچون سال گذشته دایره معاینه شوندگان را گسترده تر کردیم و امسال علاوه بر سه پایه سوم، هفتم و دهم، دانش آموزان پایه های چهارم، پنجم و ششم و نیز تعدادی از دانش آموزان پایه های یازده و دوازده نیز مورد معاینه قرار گرفتند. اما این معاینات در مقطع متوسطه دوره دوم تکمیل نشد.

لازم است از عزیزانی که زحمت انجام معاینات را متقبّل شدند، مراتب قدردانی خود را بیان نماییم:

دبستان ۲ جناب آقای غلامرضا زارع پور
متوسطه۱ جناب آقای بهزاد ذاکری
متوسطه۲ جناب آقای مهدی شفایی

برای اطلاع از وضعیت ساختار قامتی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در enlightenedسامانه مجتمع معلمenlightened مراجعه کنید.

و برای اطلاع از وضعیت کلی دانش آموزان در معاینات ساختار قامتی، نمودارهای زیر را همراه با توضیحات تکمیلی ببینید:

به دلیل اینکه معاینات در مقطع متوسطه دو تکمیل نشده است، روی نتایج آماری آن نمی توان تکیه نمود.

فراوان ترین مشکلات گزارش شده صافی کف پا (109 مورد) و سپس افزایش گودی کمر (106 مورد) است. ناهنجاری های مفصل زانو (پای پرانتزی و پای ضربدری) نیز نسبتاً فراوانی بالایی دارند