بینایی

enlightenedاطلاعات این صفحه مربوط به دانش آموزان در سال تحصیلی 1402-1401 استenlightened

معاینات بینایی؛ چون نیازمند به تجهیزات تخصصی است، برنامه ثابت ندارد و درصورت فراهم شدن شرایط و امکانات انجام می شود اما سعی می شود که دانش آموزان کم سنّ تر که ممکن است متوجه ضعف بینایی خود نشوند (دبستان یک) در اولویت باشند.
معاینه کنندگان: گروه بینایی سنجی
در سال تحصیلی 1402-1401 امکان انجام بررسی های بینایی برای دانش آموزان آمادگی، پیش دبستان، اول، هفتم، هشتم و نهم فراهم شد و در مجموع 310 نفر مورد معاینه قرار گرفتند. با تشکر از پیگیری های سرکار خانم میرطالبیان و اعضای محترم انجمن اولیاء و مربیان متوسطه یک

برای اطلاع از وضعیت بینایی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در enlightenedسامانه مجتمع معلمenlightened مراجعه کنید.

و برای اطلاع از وضعیت کلی دانش آموزان در معاینات بینایی، نمودارهای زیر را ببینید: