بینایی

معاینات بینایی؛ در مقاطع دبستان (1و2)، سالیانه انجام می شود.

با توجه به آنکه انتظار می رود دانش آموزان دبیرستانی متوجه ضعف بینایی خود شده و آن را به خانواده اطلاع دهند این معاینات برای مقاطع بالاتر انجام نمی شود.

معاینه کنندگان: گروه بینایی سنجی بهزیستی برای دبستان یک و کادر اجرایی مقطع برای دبستان دو

معاینات سال 99 - 1398 در فصل پاییز انجام شد. لازم است از عزیزان دخیل در انجام یا هماهنگی معاینات بینایی، مراتب قدردانی خود را بیان نماییم:

جناب آقایان جنابی و مسعودی

برای اطلاع از وضعیت بینایی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید.

* از مجموع 345 دانش آموز بررسی شده؛

* 313 نفر دارای دید طبیعی یا قابل قبول بودند.

* 12 دانش آموز از عینک استفاده می کنند.

* 4 نفر ضعف خفیف بینایی داشتندکه توصیه کتبی در پرونده نسیم شان درج شد یا با وجود تجویز عینک از آن استفاده نمی کردند که توصیه به استفاده درج شد.

* 16 نفر بدلیل احتمال عیوب انکساری و دلایل دیگر برای بررسی بیشتر به چشم پزشک ارجاع داده شدند.

* دو نمودار زیر نتایج کلی معاینات را در واحد تعداد نشان می دهد :

بدیهی است که موارد کشف مشکلات بینایی در دبستان یک بیشتر است چرا که اغلب دانش آموزان دچار ضعف بینایی پایه های بالاتر، پیشتر در معاینات سالهای گذشته شناسایی شده اند.

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره اول واحد پزشکی
تلفن: 88575955