امداد و نجات برای دانش آموزان دبستان 2

با شروع سال تحصیلی 98-1397 و به پیشنهاد واحد پرورشی دبستان2، طرح آموزش کمک های اولیه برای دانش آموزان دبستان2 تدوین و اجرایی شد. این برنامه در قالب سه دوره مجزا (مقدماتی1-تکمیلی2-پیشرفته3) پیش بینی شده است؛ از تابستان 1402 یک دوره پیش نیاز0 هم به آموزشها افزوده شده و بنا شد که آموزش امداد و نجات در پایگاه تابستانی اجرا شود تا فرصت و فراغت بیشتری برای آموزش وجود داشته باشد. در پایان هر دوره گواهینامه شرکت در دوره به شرکت کنندگان اهدا می شود.

برای مطالعه کتابچه دوره یک- مقدماتی کلیک کنید

برای مطالعه کتابچه دوره دو- تکمیلی کلیک کنید

برای مطالعه کتابچه دوره سه- پیشرفته کلیک کنید

گزارش سالیانه

سال تحصیلی 03-1402 // دوره های پیش نیاز، 1 و 2 برگزار شد؛

آموزش این سال سه تفاوت با دوره های قبل داشت: تحت پوشش قراردادن هر چهار پایه، اجرا در پایگاه تابستانی و اولین اجرای دوره پیش نیاز

با ثبت نام اختیاری، برای دانش آموزان پایه سوم دوره پیش نیاز- برای چهارمی ها دوره 1 و برای پایه های پنجم و ششم (که تعدادی از آنها دوره 1 را در سالهای قبل گذرانده بودند) دوره 2 به مدت شش جلسه یک ساعته طی ماههای تیر و مرداد اجرا شد.

آموزش دهندگان: خانم دکتر امیری مقدم (مسوول واحدپزشکی) و خانم عاشوری (همکار واحدپزشکی)

سال تحصیلی 01-1400 // دوره 1 برگزار شد؛

دانش آموزان پایه سوم که علاقمند به شرکت در دوره بودند، ثبت نام کردند و دوره به صورت حضوری در شش جلسه ، طی ماههای فروردین و اردیبهشت برگزار شد.

سال تحصیلی 1400-1399 // دوره 1 برگزار شد؛

دانش آموزان پایه سوم که علاقمند به شرکت در دوره بودند، ثبت نام کردند و با توجه به غیرحضوری بودن مدارس (در شرایط کرونا)، این دوره در شش جلسه آنلاین، طی ماههای فروردین و اردیبهشت برگزار شد.

سال تحصیلی 99-1398 // دوره 3 برگزار شد؛

دانش آموزانی که سال گذشته دوره های 1و2 را به پایان رسانده بودند و علاقمند به شرکت در دوره سوم بودند، انتخاب شدند. البته به دانش آموزان بهداشتیار مدرسه هم اجازه داده شد تا در کلاس حضور داشته باشند. این دوره طی ماههای آذر و دی برگزار شد.

سال تحصیلی 98-1397 // دوره های 1 و 2 برگزار شد؛

دوره مقدماتی با ثبت نام اختیاری دانش آموزان طی ماههای مهر و آبان و دوره تکمیلی پس از آزمون انتخابی از شرکت کنندگان دوره اول، طی ماههای دی و بهمن برگزار شد.

آموزش دهندگان: خانم دکتر امیری مقدم (مسوول واحدپزشکی)، خانم باباخانی (عضو کمیته پزشکی)، خانم دکتر حبیبی (عضو کمیته پزشکی) و جناب آقای دکتر یوسفی (عضو کمیته پزشکی)