وضعیت عمومی

بررسی وضعیت عمومی؛ در بدو ورود به هر مقطع انجام می شود.

معاینه کننده: پزشک مجتمع

توضیح: بررسی وضعیت عمومی فقط برای ورودی های جدید هر مقطع انجام می شود اما با توجه به شرایط کرونا و عدم امکان انجام گسترده معاینات در سال تحصیلی 1400-1399، در سال جاری (1401-1400) دایره معاینه شوندگان را گسترده تر کردیم و دانش آموزان پایه های آمادگی، پیش دبستان، اول، دوم، سوم، چهارم، هفتم، هشتم، دهم و یازدهم مورد معاینه قرار گرفتند. اگرچه که به دلیل حضور نامنظم برخی دانش آموزان، 5% آنان از معاینات جا ماندند.

در معاینه وضعیت عمومی به مشکلات پوست، مو و ناخن مثل: عادت ناخن جویدن، خشکی و اگزما، شپش سر، آکنه، زگیل، شوره مو، لکه های پوستی و...، برخی نشانگرهای مشکلات داخلی از جمله: رنگ پریدگی، زردی، بزرگی تیروئید و... همچنین سایر مشکلات چون: آلرژی چشمی، استرس بیش از اندازه و... توجه می شود.

برای اطلاع از وضعیت عمومی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در enlightenedسامانه مجتمع معلم (منوی واحدپزشکی/نسیم)enlightened مراجعه کنید.

نتایج آماری معاینات سال تحصیلی 1401-1400 به شرح زیر است :

از مجموع 536 دانش آموز بررسی شده؛
سلامت وضعیت عمومی 310 نفر (58%) تایید شد
برای دیگران توصیه های لازم ضمیمه نتیجه معاینات شد و برخی نیاز برای انجام آزمایش یا مراجعه به متخصص ارجاع شدند.

* نمودار زیر نتایج کلی معاینات وضعیت عمومی سلامت را به تفکیک مقطع و درصد نشان می دهد:

* در نمودار دوم علل تفکیکی موارد غیرطبیعی را به درصد مشاهده می کنید:

توجه فرمایید که در معاینه برخی دانش آموزان بیش از یک نوع مشکل گزارش شده است

* نمودار سوم نشان می دهد در هر مقطع کدام اقدامات تخصصی تکمیلی و به چه میزان لازم بوده است:

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره اول واحد پزشکی
تلفن: 88575955