وضعیت عمومی

enlightenedاطلاعات این صفحه مربوط به دانش آموزان در سال تحصیلی 1402-1401 استenlightened

بررسی وضعیت عمومی؛ در بدو ورود به هر مقطع (ورودی های جدید مجتمع و پایه های سوم، هفتم و دهم) انجام می شود.

معاینه کنندهپزشک مجتمع
توضیح: به جبران اینکه در دو سه سال اخیر با توجه به شرایط همه گیری کرونا، پوشش انجام معاینات با حد مطلوب فاصله پیدا کرده بود  در سال تحصیلی 1402-1401 نیز همچون سال گذشته دایره معاینه شوندگان را گسترده تر کردیم و امسال همه دانش آموزان دبستان یک مورد معاینه قرار گرفتند.

برای اطلاع از وضعیت عمومی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در enlightenedسامانه مجتمع معلمenlightened مراجعه کنید.

و برای اطلاع از وضعیت کلی دانش آموزان در معاینات عمومی، نمودارهای زیر را همراه با توضیحات تکمیلی ببینید:

در معاینه وضعیت عمومی به مشکلات پوست، مو و ناخن مثل: عادت ناخن جویدن، خشکی و اگزما، شپش سر، آکنه، زگیل، شوره مو، لکه های پوستی و...، برخی نشانگرهای مشکلات داخلی از جمله: رنگ پریدگی، زردی، بزرگی تیروئید و... همچنین سایر مشکلات چون: آلرژی چشمی، استرس بیش از اندازه و... توجه می شود.

در نهایت از میان 219 نفری که نتیجه غیرطبیعی برایشان ثبت شد، به 96 نفر توصیه شد آزمایش تکمیلی انجام دهند (18%) و 35 نفر به متخصصین مختلف ارجاع شدند (6%)
    ارجاع به متخصص
  معاینه شوندگان گوش و حلق و بینی روانشناس/روانپزشک داخلی/قلب/غدد پوست و مو چشم پزشک ارتوپد/مفاصل/طب فیزیکی مجموع
دبستان یک 217 0 2 1 2 0 0 5