فشار خون

معاینات فشارخون؛ سالیانه در مقاطع متوسطه اول و دوم، برای تمام پایه ها انجام می شود.

معاینه کنندگان: واحد پزشکی

در سال تحصیلی 1401-1400 معاینات متوسطه یک طی ماههای دی و بهمن و معاینات متوسطه دو طی ماههای بهمن و اسفند انجام گرفت. به دلیل حضور نامنظم دانش آموزان در مدرسه در شرایط کرونا 6% دانش آموزان از معاینه جا ماندند.

برای اطلاع از وضعیت فشارخون فرزند خود به منوی واحد پزشکی/ نسیم » معاینات » فشارخون در صفحه شخصی ایشان در سامانه مجتمع معلّم مراجعه کنید.

نتایج آماری امسال (سال تحصیلی 1401-1400) به شرح زیر است :

از مجموع 383 دانش آموز بررسی شده؛

* فشارخون 337 نفر طبیعی بود (88 %).

* برای 19 نفر فشارخون پایین یا نسبتاً پایین ثبت شد (5 %)

* و 28 دانش آموز فشارخون بالا یا نسبتاً بالا داشتند (7 %)

برای برخی دانش آموزان توصیه های لازم به نتیجه معاینات پیوست شد، همچنین 15 دانش آموز برای بررسی بیشتر به متخصص داخلی یا قلب ارجاع شدند و به 6 نفر هم توصیه شد که آزمایش های تکمیلی انجام دهند.

دو نمودار زیر وضعیت فشارخون در دو مقطع متوسطه را برحسب تعداد نشان می دهد

و مقایسه تفکیکی پایه ها را نیز در نمودار زیر ببینید (بر حسب درصد):

وضعیت دانش آموزان پایه های نهم، یازدهم و دوازدهم امسال از نظر فشارخون بالا نیازمند توجه است.

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره اول واحد پزشکی
تلفن: 88575955