قلب و ریه

enlightenedاطلاعات این صفحه مربوط به دانش آموزان در سال تحصیلی 1403-1402 استenlightened

معاینات قلب و ریه؛ در بدو ورود به هر مقطع (ورودی های جدید مجتمع و پایه های آمادگی، پیش دبستان، سوم، هفتم و دهم) انجام می شود.

معاینه کننده: پزشک مجتمع

معاینه شوندگان در سال تحصیلی جاری:

امسال در مجموع 389 نفر مورد معاینه قلب و ریه قرار گرفتند. جدول آماری معاینه شوندگان را در زیر می بینید:

برای اطلاع از وضعیت قلب و ریه فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در enlightenedسامانه مجتمع معلمenlightened مراجعه کنید.

و برای اطلاع از وضعیت کلی دانش آموزان در معاینات قلب و ریه، نمودارهای زیر را همراه با توضیحات تکمیلی ببینید:

درمجموع از میان نتایج غیرطبیعی 22 دانش آموز به متخصص قلب و 15 دانش آموز به متخصص ریه ارجاع شدند تا بررسی دقیقتر انجام شود. به دیگران توصیه های لازم به نتیجه معاینه پیوست شد (تکرار معاینه، ادامه درمان و...)

* آمار کلی نتیجه غیرطبیعی در معاینه قلب 7% و در معاینه ریه 12% است

** معمولاً درصد قابل توجهی از موارد مشکوک قلبی و ریوی دانش آموزان متوسطه یک و دو به علت موارد متعدد چاقی شدید است که در سمع قلب و ریه ایجاد اختلال می کند و نیازمند به بررسی با تجهیزات تخصصی است. با این توضیح، آمار بالای موارد غیرطبیعی معاینات ریه در دانش آموزان دبستان یک نیازمند توجه می باشد.