نمک1- خواص و انواع

نمك باعث ايجاد مزه مناسب غذا مي شود و از فساد مواد غذایی ممانعت مي كند. اما این ماده دوست داشتنی مثل یک شمشیر دولبه سود و ضررهای مهمی دارد... بیایید نمک را بهتر بشناسیم...

 

1- نمک یکی از ضروری ترین ریزمغذی هاست که در انتقال پیام های عصبی، کارکرد ماهیچه ها، تولید اسید معده و... نقش دارد و بدون آن حیات ممکن نیست اما این ماده در اغلب خوردنی ها وجود دارد و در شرایط معمول، حتی بدون اضافه کردن نمک به غذا دچار کمبود آن نخواهیم شد ولی فراموش نکنید که در موقعیتهایی که منجر به تعریق زیاد می شود و در برخی بیماریها مثل اسهال یا استفراغ نیاز بدن به نمک افزایش می یابد.

2- عمده ترین ناخالصی ها ی نمک غیر تصفیه دو نوع است: اول ناخالصی های غیرمحلول شامل گچ و شن و ماسه که که عامل مسمومیت های مزمن و سایر عوارض بهداشتی هستند و دوم فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم، آرسنیک و جیوه که باعث بروز انواع سرطان و بیماریهای کلیوی می شوند. پس فقط از نمک تصفیه شده استفاده کنید.

ادامه دارد...

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره دوم واحد پزشکی
تلفن: 88575955