ظروف یکبار مصرف را بهتر بشناسید (2)
در زندگی امروز گریزی از ظروف یکبار مصرف نیست. پس بهتر است آنها را بهتر بشناسیم.
بعداز برشمردن محاسن و معایب این ظروف، نکات کاربردی در مورد انواع شفاف، سفید و رنگی و نیز نحوه شناخت ظروف تهیه شده از مواد بازیافتی در آموزش مرداد ماه، این ماه شما را با مواد تشکیل دهنده ظروف یکبار مصرف آشنا کرده و آنها را با هم مقایسه می کنیم
ظروف یکبار مصرف از پلاستیک (پلیمر) ساخته شده اند. پلیمر ها برای سلامت انسان بی خطر هستند اما اجزاء تشکیل دهنده آنها (مونومر ها) سمی و خطرناکند.
پلیمرهای رایج عبارتند از:
1. پلی اتیلن (PE)؛ مناسب برای نگهداری روغن، سرکه، لبنیات و مواد مرطوب و داغ.
2. پلی پروپیلن (PP)؛ مناسب برای نگهداری زیتون، لبنیات و مواد مرطوب و داغ.
3. پلی استایرن؛ فقط برای مواد غذایی در دمای معمولی شامل نوع شفاف (GPPS)، فومدار (EPS) و سفید (HIPS) که استفاده از ظروف نوع فوم دار و سفید برای مواد غذایی مرطوب و گرم (زیر 65 درجه سانتی گراد) مجاز است اما مواد خیلی داغ نباید در آن ریخت. این ظروف برای نگهداری مواد چرب مثل کره هم مناسب نیستند.
4. پلی اتیلن ترفتالات (PET)؛ مناسب برای نگهداری آبلیمو، سرکه و عرقیات گیاهی.
5. پلی وینیل کلراید (PVC)؛ ظروف PVC برای نگهداری مواد غذایی ممنوع است.
واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...
آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره دوم واحد پزشکی تلفن: 88575955