فشار خون

اطلاعات این صفحه مربوط به دانش آموزان در سال تحصیلی 1403-1402 است

معاینات فشارخون؛ سالیانه برای تمام پایه های متوسطه (هفتم الی دوازدهم) انجام می شود.

معاینه کننده: واحد پزشکی

برای اطلاع از وضعیت رشد فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان درenlightened سامانه مجتمع معلم enlightenedمراجعه کنید.

و برای اطلاع از وضعیت کلی دانش آموزان در معاینات فشارخون، نمودارهای زیر را همراه با توضیحات تکمیلی ببینید:

برای دانش آموزان با فشارخون غیرطبیعی توصیه های لازم به نتیجه معاینات پیوست شده است، همچنین به 13 نفر از این افراد توصیه شد که آزمایش های تکمیلی انجام دهند و 28 دانش آموز هم برای بررسی بیشتر به متخصص داخلی یا قلب ارجاع شدند.

به نظر می رسد وضعیت فشارخون دانش آموزان پایه دوازدهم نیاز به بررسی و تامل بیشتر دارد