معاینات دندانپزشکی

جهت آگاهی شما به اطلاع می رساند که برنامه معاینات دندانپزشکی سال تحصیلی 93-1392 به قرار زیر است:

دبستان یک همه دانش آموزان : معاینات توسط سرکار خانم دکتر حسنی در تاریخ یکشنبه 92/10/22 انجام شد و نتایج به زودی وارد بانک داده نسیم خواهد شد.

دبستان دو همه دانش آموزان : معاینات برای روزهای سه شنبه و چهارشنبه 92/11/8 و 92/11/9 توسط سرکار خانم دکتر رفیعی راد پیش بینی شده است و انشاءالله انجام خواهد شد.

راهنمایی پایه هفتم : معاینات توسط جناب آقای دکتر افتخاری در تاریخ چهارشنبه 92/8/15 انجام شده و نتایج وارد بانک داده نسیم شده است. لذا اولیای گرامی می توانند با مراجعه به صفحه سلامت شخصی فرزندشان از وضعیت دندانپزشکی ایشان مطلع شوند.

دبیرستان پایه اول : معاینات برای روز دوشنبه 92/11/6 توسط جناب آقای دکتر نظری مقدم پیش بینی شده است و انشاءالله انجام خواهد شد.