نتایج معاینات بینایی سنجی سال تحصیلی 93-1392

به اطلاع می رساند که با پایان گرفتن معاینات بینایی سنجی سال تحصیلی 93-1392، نمودار و آمار نتایج این معاینات روی سایت قرار گرفته است. برای مشاهده می توانید از جدول سمت راست، منوی معاینات غربالگری و سپس به ترتیب زیرمنوی دانش آموزان و بینایی را انتخاب کنید و یا روی عبارت نتایج معاینات بینایی کلیک کنید.

معاینات امسال با همکاری سرکار خانم ها: عباسپور، طاولی، مشیری و فامورزاده انجام شده است که از ایشان کمال تشکر را داریم

از اولیای دانش آموزانی که به چشم پزشک ارجاع شده اند هم خواهشمندیم که نتیجه مراجعه را به واحد پزشکی اطلاع دهند.