گزارش معاینات فصل پاییز دانش آموزان

معاینات انجام شده در مقاطع از این قرار است:

دبستان یک و دو: معاینات رشد و بینایی به اتمام رسیده است. اولیای محترم می توانند با مراجعه به صفحه سلامت شخصی فرزندشان در نسیم آنلاین از وضعیت رشدی وی آگاه شوند. نتیجه معاینات بینایی هم به زودی روی سایت قرار خواهد گرفت.

راهنمایی: معاینات دندانپزشکی پایه اول راهنمایی هفتم انجام شده و نتایج به زودی از طریق نسیم آنلاین در دسترس اولیای محترم قرار خواهد گرفت. معاینات رشد هم برای فصل پاییز پیش بینی شده است.

دبیرستان: برای پایه اول کلیه معاینات رشد، فشارخون، وضعیت عمومی، قلب و ریه انجام شده و نتایج به تدریج وارد سامانه نسیم آنلاین می شود.