نسیم

بازدید از صفحه سلامت شخصی در نسیم-آنلاین:

امکان ورود اطلاعات پزشکی دانش آموزان-کارکنان و رویت نتایج معاینات سالیانه دانش آموزان به صورت آنلاین فراهم شده است با کلیک روی نسیم و درج نام کاربری و رمز عبور، وارد صفحه اختصاصی خود شوید:

* همکارانی که فاقد پرونده سلامت هستند و یا از زمان تکمیل پرونده سلامت ایشان 4 سال می گذرد پرونده های تکمیل شده سال 87 لطفاً هرچه سریعتر نسبت به ثبت آنلاین پرونده سلامت خود اقدام نمایند.

* اولیای دانش آموزانی که فرزندشان وارد مقطع جدید شده است سوم دبستان/ اول دبیرستان و یا امسال اولین سال حضور وی در مجتمع معلّم است لطفاً هرچه سریعتر نسبت به ثبت آنلاین پرونده سلامت فرزندشان اقدام نمایند.