از وضعیت قلب و ریه فرزندتان مطلع شوید

امسال نیز معاینات قلب و ریه و وضعیت عمومی دانش آموزان، طبق برنامه پیش بینی شده طی ماههای مهر، آبان، آذر و بهمن، به انجام رسید.

لازم به ذکر است که این معاینات یکبار در هر مقطع و برای پایه های ورودی آنها یعنی پیش دبستان، سوم، هفتم و دهم انجام می شود، اما به سبب اهمیت این معاینه، دانش آموزانی که ورودی جدید در پایه های دیگر بودند نیز، مورد معاینه قرار گرفتند.

از اولیا محترم تقاضا می شود حتما به سامانه نسیم مراجعه کرده و از نتیجه معاینات فرزند خود اطلاع حاصل کنند.

ورود به سامانه نسیم