اولیا محترم دبیرستان دوره اول بخوانند

در طلیعه سال جدید تحصیلی و با همکاری معلمین راهنما، قطار معاینات پزشکی دانش آموزان به حرکت در آمده و در همان آغازین ماه سال تحصیلی بخش اعظم معاینات مقطع دبیرستان دوره اول، شامل قلب و ریه، وضعیت عمومی و فشارخون را به انجام رساندیم که اکنون نتایج آن در پرونده آنلاین سلامت دانش آموزان درج شده است.

برای آگاهی از نتایج معاینات فرزندتان به صفحه سلامت شخصی ایشان در سامانه نسیم مراجعه فرمائید و منوی کارت سلامت را انتخاب نموده وبعد از انتخاب پایه تحصیلی فعلی، با فشردن دکمه تأیید، نتایج معاینات را مشاهده نمایید.