آشنایی با ظروف غذا2

آموزش پاییز امسال را به آشنایی با ظروف غذا اختصاص می دهیم چرا که ظرف غذا را هم باید به اندازه خود غذا جدی گرفت...

* ظروف مسی: ظروف مسی را با قلع اندود می‌کنند چرا که اکسید شدن آنها سمّی و بسیار خطرناک است. مس‌ حرارت را به خوبی انتقال می‌دهد و غذا سریع طبخ می‌شود اما سنگین بودن و نیاز مکرر به قلع اندود کردن از معایب بزرگ آن است. ظروف مسی برای طبخ برنج ایده‌آل است.

* ظروف چدنی: اغلب برای سرخ‌کردن غذا استفاده می‌شود چرا که مواد غذایی به ظرف نمی‌چسبند و با حرارت کم به سرعت داغ می‌شوند ضمناً ظروف چدنی، هنگام طبخ با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند که یک نکته ی مثبت است.

* ظروف سنگی: با ظروف سنگی می‌توان بهترین غذاهای گوشتی خورش و آب گوشت را طبخ کرد.  ظروف سنگی با هیچ نوع غذایی ترکیب نمی‌شوند. سنگ بدون رگه‌ سفید انتخاب کنید، دیگ سنگی را مستقیماً روی شعله‌ قرار ندهید و در جابجایی احتیاط کنید تا ظرف دچار ترک خوردگی نشود.

* ظروف بلوری پیرکس: کارکردن با آن‌ها نسبتاً دشوار است؛ در هنگام طبخ نباید قطرات آب با آن‌ تماس پیدا کند چرا که خطر انفجار دارد و احتمال سوختگی هم بالاست.

ادامه دارد...

 

وبسایت واحد پزشکی مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم

درباره ما:

واحدپزشکی مجتمع معلم علاوه بر خدمات درمانی رایگان ، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری سالیانه و فعالیتهای آموزشی برای دانش آموزان و کارکنان می پردازد...

تماس با ما:

آدرس: سعادت آباد بلوار دریا روبروی پارک دلاوران مجتمع فرهنگی آموزشی پسرانه معلم متوسطه دوره دوم واحد پزشکی
تلفن: 88575955