اسامی برندگان و کلید مسابقه دانش آموزی غرفه واحد پزشکی در نمایشگاه

پنجمین نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی پرشورتر از سالهای گذشته برگزار شد و روز جمعه 21 اردیبهشت 97 در غزفه واحد پزشکی پذیرای بسیاری از شما عزیزان بودیم.

برای مشاهده پاسخ صحیح سوالات،  کلیک کنید .

اسامی برندگان مسابقه دانش آموزی از این قرار است :

دبستان1 ،   5 نفر :     آقایان حسام الدین رحیم پور ،  طاها صمدی ،  صدرا مقدم ،  علی میرزایی ،  ایلیا وفایی

که به قید قرعه به دانش آموز صدرا مقدم یک توپ فوتبال هدیه شد و سایرین کارت امتیاز گرفتند .

دبستان2 ،    4 نفر  :    آقایان امیرعلی احمدی، امیرحسین الهی، محمدعلی باقری ، علیرضا توپچیان

که به قید قرعه به دانش آموزان امیرحسین الهی و محمدعلی باقری توپ فوتبال هدیه شد و سایرین کارت امتیاز گرفتند .

متوسطه1  ،   9 نفر  :      آقایان آروین اسماعیل زاده، محمدناصر جوکار، محمدحسن حبیبی، محمدعلی سلیمی، پوریا سیدزجاجی، احمدرضا صفری، مجید طاهریان، کسری کاهنی، امیرعباس ناصری

که به قید قرعه به دانش آموزان محمدناصر جوکار و کسری کاهنی توپ فوتبال و به سایرین قطب نما اهدا شد.

متوسطه2  ،   4 نفر :      آقایان علامی، عنایتی، نوید مرادی، ماهان نصرالهی

که به قید قرعه به دانش آموز ماهان نصرالهی توپ فوتبال و به سایرین قطب نما اهدا شد.

یک توضیح مهم :

برای مسابقه دانش آموزی شش جایزه اصلی توپ فوتبال در نظر گرفته شده بود.

هر مقطع یک جایزه سهمیه ثابت داشت و دو جایزه باقی مانده بر اساس میزان استقبال دانش آموزان هر مقطع به آنها تعلق گرفت.

بر همین اساس مقاطع دبستان دو و متوسطه یک، که دانش آموزان استقبال بیشتری از مسابقه داشتند صاحب دو جایزه اصلی شدند.