بهبود کیفیت معاینات اسکلتی و قامتی در سایه آموزش های نوین

با وجود فشردگی برنامه های آموزشی، امسال توانستیم با تلاش و اهتمام معاونت محترم آموزشی مجتمع معلم، جلسه آموزشی بررسی آسیب ها، راهکارها و توصیه های ساختار قامتی دانش آموزان را با حضور دبیران ورزش تمام مقاطع و مسئول بهداشت دبستان و تعدادی از همکاران علاقمند، تشکیل دهیم.

از جناب آقای دکتر سید هادی وکیلی، دکترای حرفه ای فیزیوتراپی، به جهت قبول زحمت آموزشی این کارگاه بسیار سپاسگزاریم.

امیدواریم این تلاش، با توجه و حمایت والدین گرامی نتایج خوبی برای سلامتی و رفع آسیب های ساختار قامتی فرزندان مان داشته باشد.

پس از انجام معاینات اسکلتی مقاطع، نتایج آن در پرونده سلامت نسیم دانش آموزان درج می شود.