اتمام معاینات دندانپزشکی دبستان

مطابق با زمان بندی پیش بینی شده معاینات، بررسی های دندانی دانش آموزان دبستان 1و2 در دی ماه انجام شد که امیدواریم تلاش واحد پزشکی در معاینات هرساله راهگشای ارتقاء سلامت فرزندان مان باشد.

این معاینات در مقطع دبستان1 با عنایت همیشگی سرکار خانم دکتر حسنی مادر گرامی دانش آموز داودآبادی انجام شدکه بسیار از ایشان سپاسگزاریم.

در مقطع دبستان2 نیز با تلاش و پیگیری آقای دکتر جعفری نعیمی از خدمات و آموزشهای ارزشمند گروه دندانپزشکی اطفال دانشگاه علوم پزشکی ایران بهره بردیم که از همه این بزرگواران بسیار سپاسگزاریم.

در این مقطع امسال علاوه بر معاینات کامل دندان برای کلیه دانش آموزان، کلاس فواید و شیوه های مسواک زدن با استفاده از مولاژ دندان برگزار شد  .

اولیا محترم می توانند با مراجعه به سامانه نسیم از نتایج این معاینات اطلاع پیدا کنند.