نتیجه معاینات بینایی را حتما در نسیم مشاهده کنید

با تلاش واحد پزشکی و همکاری مقاطع دبستان 1 و 2 ، انجام معاینات بینایی امسال نیز در فصل پاییز به پایان رسید و نتایج آن هم اکنون بطور کامل در سامانه نسیم در دسترس شما قرار دارد.

با تشکر ویژه از ولی دانش آموز مسن آبادی که با اهتمام ایشان امسال در مقطع دبستان2 از معاینات تخصصی همکاران کلینیک اپتومتری دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران بهره بردیم .

ضمنا در مقطع دبستان1 بر روال سال گذشته معاینات بینایی پیش دبستان توسط همکاران بهزیستی و معاینات پایه های اول و دوم دبستان توسط سرکار خانم عباسپور انجام گرفت که از ایشان بسیار سپاسگزاریم .