افتتاح کتابخانه واحد پزشکی

با توجه به استقبال همکاران، اولیا و دانش آموزان از مطالعه کتاب های موجود در کتابخانه پزشکی بر آن شدیم تا در فضایی جدید امکان امانت گیری کتاب ها را در طول تابستان و سال تحصیلی برای شما عزیزان فراهم نمائیم.

این کتابخانه با داشتن بیش از 100 عنوان کتاب، گنجینه ای از دانش را در موضوعات مرتبط با حوزه بیماری ها، شناخت و درمان آنها فراهم آورده است.

مدت امانت هر کتاب 2 هفته می باشد و تمامی همکاران، دانش آموزان مقطع دبیرستان و اولیاء محترم می توانند از این کتابخانه استفاده نمایند.

برای مشاهده لیست کتاب ها بر روی فهرست کتاب های کتابخانه کلیک نمائید.

\"\"