حضورغرفه واحد پزشکی در نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزان- بهار96

به لطف الهی واحد پزشکی توانست برای سومین سال در نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی در تاریخ جمعه 15 اردیبهشت شرکت نماید و با ارائه کارنامه فعالیت های این واحد درمجتمع علم در کنار سایر برنامه های خود، با استقبال مراجعین محترم روبرو شود.

اهم برنامه های غرفه واحد پزشکی :

* نرم افزار نسیم : با استقرار تجهیزات لازم در غرفه واحد پزشکی این امکان فراهم گردید که والدین بتوانند پرونده سلامت فرزندشان را در سایت واحد پزشکی تکمیل نمودده و در مورد نتیجه معاینات غربالگری و سلامت فرزندشان با پزشک مجتمع صحبت نمایند.

* به جهت ترویج فرهنگ مطالعه مسابقه کتابخوانی در این غرفه انجام شد.

برای مشاهده تصاویر نمایشگاه بر روی گالری تصاویر/نمایشگاه بهار96 کلیک کنید.