دومین سال حضور غرفه واحدپزشکی در نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی

غرفه واحد پزشکی در سومین نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی 1395/2/17 در 4 بخش به بازدیدکنندگان نمایشگاه خدمات ارائه می کرد:

الف: ایستگاه سلامت: همه مراجعان اعم از کودک و بزرگسال می توانستند با اندازه گیری قد و وزن خود در این ایستگاه از محدوده وزنی خود آگاه شوند.

ب: نسیم: این امکان برای اولیای محترم فراهم شد که از طریق لپ تاپ های غرفه از نسخه آنلاین نسیم استفاده کرده و از نتایج معاینات غربالگری فرزندشان آگاه شوند.

ج: گزارش تصویری فعالیت 9 ساله واحد پزشکی: اگر نتوانستید این کاتالوگ رادریافت کنید####می توانید آن را از اینجا دانلود کنید.

د: مسابقه پیشنهاد دهید جایزه بگیرید: نتایج این مسابقه در خبرهای تکمیلی به اطلاع شما خواهد رسید.