بایگانی اخبار مرداد الی آذر 91

آذر 91- روز یکشنبه 24 دی 91 برای معاینه دندانپزشکی دانش آموزان دبستان دو تعیین شده است.

آذر 91- طی آذر ماه معاینات ذیل در مقاطع مختلف انجام شد: دبستان یک: معاینات بینایی توسط سرکار خانم ها عباس پور و طاولی، دندانپزشکی توسط سرکار خانم دکتر حسنی و محاسبات معاینات رشد توسط پزشکان واحد پزشکی/ دبستان دو: معاینات رشد اندازه گیری قد و وزن توسط جناب آقای ملااحمدی و محاسبات رشد توسط پزشکان واحد پزشکی/ دبیرستان: فشارخون پایه اول توسط پزشکان واحد پزشکی، بخشی از معاینات رشد اندازه گیری قد و وزن توسط جناب آقای رحمتی و معاینات قلب- ریه- وضعیت عمومی توسط پزشکان واحد پزشکی

آبان 91- معاینات بینایی دبستان دو توسط پزشکان واحد پزشکی انجام شد. معاینات بینایی دبستان یک هم درحال انجام است. اولیای دانش آموزان دبستان دو برای اطلاع از نتیجه معاینه بینایی فرزندشان به صفحه سلامت شخصی دانش آموز لینک نسیم مراجعه نمایند. نتایج معاینات امسال بصورت کاغذی اطلاع رسانی نخواهد شد.

آبان 91- آذرماه امسال برای معاینات کارکنان درنظر گرفته شده است. همکارانی که معاینه پزشکی انجام نداده اند و نیز همکارانی که از معاینه اولیه ایشان 4 سال می گذرد لطفاً در اولین فرصت به واحد پزشکی مراجعه نمایند.

آبان 91- معاینات رشد قد و وزن دبستان یک توسط سرکار خانم عباس پور مربی بهداشت مقطع انجام شد. این معاینات در سایر مقاطع در حال انجام است.

مهر91- فاز دوم نسیم تقریباً تکمیل شده است؛ همکاران گرامی و اولیای عزیز می توانند وارد صفحه اختصاصی خود شوند. این امکان فراهم شده است که اولیای عزیزی که فرزندشان وارد مقطع جدید شده است پایه های پیش دبستان، سوم دبستان، اول دبیرستان و کلیه دانش آموزان ورودی جدید مجتمع پرونده سلامت وی را از این طریق تکمیل نمایند.

مهر91- پیک سلامت پاییز مقاطع 4گانه تدوین و در مقاطع در حال توزیع است. دانلود فایل پی.دی.اف آن هم از سایت ممکن شده است.

شهریور 91- بخشی از فاز دوم ارتقاء نسیم آنلاین سازی برنامه به بهره برداری رسید. در حال حاضر همکاران گرامی و اولیای عزیز قادر خواهند بود با ورود به سامانه، بخش شرح حال پرونده پزشکی خود/ فرزندشان را مشاهده نمایند.

شهریور 91- کلاسهای گروه دوم دوره آموزشی ضمن خدمت همکاران همکاران راهنمایی و دبیرستان و بقیه همکاران دبستان1 هم در روزهای 15 و 18 شهریور از ساعت 13-9 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار شد. در مجموع 25 نفر از همکاران مجوز دریافت امتیاز ضمن خدمت را کسب کردند.

مرداد 91- کلاسهای گروه اول دوره آموزشی ضمن خدمت همکاران اعضای کانون فارغ التحصیلان، همکاران دبستان2 و بخشی از همکاران دبستان1 با عنوان سلامت و رسانه در روزهای 16 و 18 مرداد برگزار شد. کلاسهای گروه دوم همکاران راهنمایی و دبیرستان و بقیه همکاران دبستان1 هم به امید خدا در روزهای 15 و 18 شهریور از ساعت 13-9 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار خواهد شد

مرداد 91- شنبه هفتم مرداد ماه همایش معرفی و تبیین دوره آموزشی ضمن خدمت سلامت و رسانه برگزار شد و در پایان برگه ثبت نام در اختیار همکاران گرامی قرار گرفت. با توجه به استقبال گسترده، برگزاری دوره در 2 گروه پیش بینی شد.