بایگانی اخبار سال 91-1390

رویدادهای سال تحصیلی 91-1390

تیر 91- روز دوشنبه 26/4/91 و طی مراسمی در نمازخانه دبستان دو، برندگان طراحی پیک سلامت تابستان معرفی و جوایز خود را دریافت کردند.

تیر 91- با پایان یافتن سال تحصیلی مجموعه آموزشهای ماهیانه اولیای پیش دبستان گردآوری و در قالب پی.دی.اف روی سایت قرار داده شده است.

تیر 91- کارت سلامت کلیه دانش آموزان مجتمع آموزش معلّم به انضمام توصیه ها و آموزشهای لازم به همراه کارنامه تحصیلی و شماره دوم سالنامه پیک سلامت اولیاء توزیع شد.

خرداد 91- تمهیداتی اندیشیده شده تا ان شاءالله از سال تحصیلی آینده شیوه دریافت شرح حال سلامت پرونده سلامت و رؤیت کارت سلامت نتایج معاینات آنلاین و از طریق همین سایت صورت پذیرد. منتظر اطلاعیه های تکمیلی باشید.

خرداد 91- شماره دوم سالنامه پیک سلامت اولیاء تدوین شد و ان شاءالله همراه با کارنامه تحصیلی توزیع خواهد شد.

اردیبهشت 91- پیک سلامت دانش آموز مقاطع 4گانه شماره بهار تدوین و توزیع شد.

اردیبهشت 91- معاینه دندانپزشکی دانش آموزان اول راهنمایی در تاریخ 29 فروردین 91 توسط جناب آقای دکتر میرحسینی عضو کمیته پزشکی انجام شد.

اردیبهشت 91- طی فروردین ماه 91 معاینات فشارخون پایه های اول تا سوم دبیرستان انجام شد.

اردیبهشت 91- معاینات اسکلتی دبستان دو پایه سوم در فروردین ماه 91 توسط جناب آقای ملااحمدی به پایان رسید و نتایج تحویل واحد پزشکی شد.

فروردین 91- معاینات باقی مانده مقاطع که انشاءالله در سال 91 انجام خواهد شد عبارتند از: اسکلتی دبستان دو و راهنمایی/ تکامل دبستان یک/ دندانپزشکی راهنمایی/ قلب، ریه و وضعیت عمومی دبیرستان/ فشارخون پایه های اول تا سوم دبیرستان

فروردین 91- معاینات فشارخون دانش آموزان پیش دانشگاهی روز 21 اسفند انجام شد.

فروردین 91- طی اسفندماه معاینات قلب، ریه و وضعیت عمومی دبستان یک و دو انجام شد.

فروردین 91- معاینه دندانپزشکی دانش آموزان اول دبیرستان در تاریخ 10 اسفند 90 توسط جناب آقای دکتر الموسوی عضو کمیته پزشکی مجتمع انجام شد.

اسفند 90- معاینه اسکلتی دانش آموزان دبیرستان طی بهمن ماه توسط جناب آقای شریفی دبیر محترم ورزش انجام شد.

اسفند 90- معاینات پیش بینی شده برای ماه اسفند از این قرار است؛ معاینه دندانپزشکی پایه اول راهنمایی: سه شنبه 2 اسفند/ معاینه دندانپزشکی پایه اول دبیرستان: چهارشنبه 10 اسفند/قلب، ریه و وضعیت عمومی پایه سوم دبستان: دوشنبه 15 اسفند

اسفند 90- معاینه دندانپزشکی دانش آموزان دبستان دو در تاریخ 17 بهمن 90 توسط جناب آقای دکتر آراد عضو کمیته پزشکی مجتمع انجام شد.

اسفند 90- معاینات رشد، فشارخون، قلب و ریه دانش آموزان مقطع راهنمایی طی بهمن ماه با همکاری سرکار خانم کرمی عضو کمیته پزشکی مجتمع تکمیل شد.

بهمن 90- معاینات پیش بینی شده برای ماه بهمن از این قرار است؛ معاینه قلب، ریه، وضعیت عمومی و فشارخون پایه اول راهنمایی: سه شنبه 11 بهمن، فشارخون دوم راهنمایی: پنج شنبه 13 بهمن، فشارخون سوم راهنمایی: یک شنبه 16 بهمن، دندانپزشکی دبستان دو: دوشنبه 17 بهمن و دندانپزشکی راهنمایی پایه اول: سه شنبه 18 بهمن

بهمن 90- معاینات بینایی دبستان یک و رشد دبیرستان در ماه دی تکمیل شد.

بهمن 90- پس از پایان مهلت فراخوان دوم، پرونده سلامت نزدیک به 90% همکاران تکمیل شده است. جهت اطلاع از آمار دقیق وضعیت سلامت همکاران صفحات ”غربالگری و معاینات سالیانه“ و نیز ”پرونده سلامت“ را مشاهده نمایید.

دی 90- معاینات بینایی و رشد مقطع دبستان دو در ماه آذر تکمیل شد.

دی 90- طی فراخوان داخلی، ماه آذر برای تکمیل پرونده سلامت همکاران در نظر گرفته شد. در این ماه از میان 90 نفر کارکنانی که معاینات اولیه پرونده سلامت آنان انجام نشده بود تعداد 48 نفر به واحد پزشکی مراجعه کردند. به زودی مهلت یک هفته ای برای کارکنان باقی مانده اعلام خواهد شد.

دی 90- معاینه دندانپزشکی دانش آموزان دبستان یک در تاریخ 9 آذر 90 توسط سرکار خانم دکتر حسنی انجام شد.

آذر 90- فاز اول نرم افزار نسیم به پایان رسید و نسخه جانبی این برنامه برای مدیران محترم مقاطع نصب شد. در حال حاضر مدیران مقاطع از طریق این برنامه به آخرین گزارش نتایج معاینات غربالگری آمار عددی، درصد و نمودار دسترسی دارند.

آذر 90- در ماه آبان معاینات رشد دبستان یک به پایان رسید و معاینات بینایی دبستان 1 و 2 در حال تکمیل است.

آذر 90- با همکاری خانه سلامت بوعلی منطقه2 در تاریخ 3 آبان کارکنان مجتمع مورد معاینه رایگان دندانپزشکی در مدرسه قرار گرفتند. همکاران دبستان 1 و 2 بیشتراستقبال کردند. در صورت تقاضای همکاران برنامه تکرار خواهد شد.

آبان 90- واحد پزشکی از ابتدای سال تحصیلی جاری علاوه بر بازدیدهای بدون اطلاع قبلی از اماکن مرتبط با سلامت در مدرسه، برنامه مدونی نیز برای سرکشی دقیقتر درنظر گرفته است؛ آشپزخانه: هفته اول هرماه/ سالن ناهارخوری: هفته دوم هرماه/ سرویسهای بهداشتی: هفته سوم هرماه/ انبار مواد غذایی: هفته آخر هرفصل/ آزمایشگاهها، کارگاهها و اتاق بازی: در ماه آذر/ نمازخانه ها: در ماه اسفند

آبان 90- برنامه معاینات غربالگری دانش آموزان در سال تحصیلی 91-1390 تدوین شد صفحه ”غربالگری و معاینات سالیانه“ را ببینید.

مهر 90- با توجه به مرخصی شش ماهه سرکار خانم دکتر زینب امیری مقدم، سرکار خانم دکتر معصومه بلوریان به جای ایشان معرفی شد. ایشان از اول مهرماه رسماً شروع به کار خواهند کرد.

مهر 90- از ابتدای سال تحصیلی 91-90؛ مناسبتهای بهداشتی هر ماه را می توانید در ذیل صفحه نخست سایت مشاهده کنید

مهر 90- گزارش نتایج معاینات سالهای گذشته آماده شد. برای مشاهده به صفحه بایگانی مراجعه کنید

مرداد90- تغییرات اساسی در صفحه واحد پزشکی سایت مجتمع آموزشی معلّم

مرداد 90- سومین شماره از دوفصلنامه پیک سلامت ویژه کارکنان منتشر و توزیع شد. اگر این شماره بهار و تابستان 90 به دستتان نرسیده است به نمایندگان توزیع پیک سلامت در هر مقطع مراجعه کنید سرکار خانم عباس پور و جناب آقایان اسفندیار، خناری، کاظمی و مرادقلی