تماس تلفنی با حدود 300 نفر از اولیای دانش آموزان طی تابستان امسال

با وجود این که طی سه سال گذشته به مدد نسیم نرم افزار سلامت یار مدرسه####اطلاع رسانی نتایج معاینات دانش آموزان به اولیای ایشان به صورت آنلاین و به روز انجام می شود؛ اما تابستان امسال برآن شدیم که موارد مهم از جمله نیاز به مراجعه به چشم پزشک####احتمال مشکلات قلبی و ریوی####چاقی قابل توجه####نیاز به برخی اقدامات دندان پزشکی####فشار خون بالا####مراجعات مکرر دانش آموز به واحد پزشکی و عدم تکمیل پرونده سلامت را به شیوه تلفنی اطلاع رسانی مجدد نماییم.

به همین منظور از اواسط خرداد ماه  الی پایان مرداد 94 با 71 نفر از اولیای دانش آموزان دبستان یک، 97 نفر از اولیای دانش آموزان دبستان دو، 80 نفر از اولیای دانش آموزان متوسطه یک و 42 نفر از اولیای دانش آموزان متوسطه دو  تماس تلفنی برقرار شد و اولیای مذکور در صورت لزوم با پزشکان مجتمع مشاوره تلفنی انجام دادند.