Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

مسابقه کتابخوانی واحد پزشکی از نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی شروع شد و در طول یک هفته افراد با مطالعه کتاب و نوشتن خلاصه ای از آنچه خوانده بودند، با یکدیگر به رقابت پرداختند...

مسابقه در سه سطح دانش آموزان، اولیاء و کارکنان برگزار شد و دو سری جوایز برای هر سطح پیش بینی شد:

الف- جایزه کوچک/ با قرعه کشی میان تمام شرکت کنندگان در مسابقه در همان روز نمایشگاه.

ب- جایزه بزرگ/ بهترین خلاصه مطلب کوتاه که تا حداکثر 10 روز بعداز نمایشگاه به واحدپزشکی تحویل داده شود.

برندگان بخش اول (جایزه کوچک) که با قرعه کشی تعیین شدند:

* دانش آموز: علی شیرزادی (دبستان 2)

* اولیا: سرکار خانم فروهر ( ولی دانش آموز محمدحسین خازنی-دبیرستان)

* کارکنان: بدلیل استقبال خوب همکاران تعداد جایزه به دو عدد افزایش یافت: سرکار خانم حسینی (دبستان1) و جناب آقای پیکی نژاد (دبستان2)

برندگان بخش دوم (جایزه بزرگ) که بهترین خلاصه مطلب را ارائه دادند:

* متأسفانه در بخش دانش آموزان هیچ خلاصه ای برای شرکت در مسابقه ارائه نشد.

* برنده جایزه بزرگ کتابخوانی در بخش اولیا        سرکار خانم نجفی ( ولی دانش آموز امیررضا گودرزی-دبستان1 )

* در بخش کارکنان با استقبال خوب همکاران از نظر کمی و کیفی مواجه شدیم و نهایتا 6 نفر به عنوان برنده انتخاب شدند.

برندگان جایزه بزرگ کتابخوانی به ترتیب الفبا :

سرکار خانم عطایی      ( دبستان1 )

سرکار خانم کهنی        ( ستاد )

سرکار خانم میرزایی     ( دبستان1 )

جناب آقای واقفی         ( دبیرستان )

سرکار خانم هادی لو      ( دبستان1 )

جناب آقای یوسفی        ( دبیرستان )

با همکاری معاونت محترم آموزشی مجتمع تعداد جوایز مسابقه به 6 عدد افزایش یافت و به تمامی برندگان اهدا شد.

به لطف الهی واحد پزشکی توانست برای سومین سال در نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی در تاریخ جمعه 15 اردیبهشت شرکت نماید و با ارائه کارنامه فعالیت های این واحد درمجتمع علم در کنار سایر برنامه های خود، با استقبال مراجعین محترم روبرو شود.

اهم برنامه های غرفه واحد پزشکی :

* نرم افزار نسیم : با استقرار تجهیزات لازم در غرفه واحد پزشکی این امکان فراهم گردید که والدین بتوانند پرونده سلامت فرزندشان را در سایت واحد پزشکی تکمیل نمودده و در مورد نتیجه معاینات غربالگری و سلامت فرزندشان با پزشک مجتمع صحبت نمایند.

* به جهت ترویج فرهنگ مطالعه مسابقه کتابخوانی در این غرفه انجام شد.

برای مشاهده تصاویر نمایشگاه بر روی گالری تصاویر/نمایشگاه بهار96 کلیک کنید.

در شماره جدید پیک سلامت ( بهار 96 ) مسابقه ای تحت عنوان " داستان نویسی" با موضوع بهداشت فردی برگزار شد که اسامی برندگان آن به این شرح اعلام می شود:

برنده اصلی :    محمد یاسین تلافی داریانی

سایر برندگان :     آرش دارابی

صدرا مقدم

امیرعلی نجاتی

علیرضا نور

داستان نفرات برگزیده در تابلوی دبستان 1 نصب شده است

در بهارستان شکوفه های اردیبهشت و در فصل اعیاد شعبانیه شماره جدید (بهار) دوره هشتم پیک سلامت دانش آموزان همراه با مطالب جدید و آموزنده برای عزیزان محصّل چاپ و در حال توزیع است.

برای دریافت فایل پی دی اف این نشریات روی مقطع تحصیلی دانش آموز خود کلیک نمائید.

دبستان 1

دبستان 2

دوره اول دبیرستان

دوره دوم دبیرستان

شماره پاییز و زمستان از پیک کارکنان همانند شماره قبل رنگی به چاپ رسید و فقط برای مشترکین ارسال شد .

فایل پی دی اف نشریه جهت مطالعه همگان در سایت بارگذاری شده است، کلیک کنید .

چنانچه سایر همکاران علاقمند به اشتراک نشریه هستند لطفا با داخلی 108 تماس بگیرند.

معاینات فشارخون کلیه دانش آموزان دوره دوم دبیرستان در طی ماههای بهمن و اسفند انجام شد و نتایج آن از طریق نسیم در دسترس والدین گرامی قرار دارد.

لازم بذکر است که نتایج آماری این معاینات به زودی به اطلاع اولیاء گرامی خواهد رسید.

زیر مجموعه ها