Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

پنجمین نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی پرشورتر از سالهای گذشته برگزار شد و در روز جمعه 21 اردیبهشت 97 در غرفه واحد پزشکی پذیرای بسیاری از شما عزیزان بودیم.

برای مشاهده پاسخ صحیح سوالات اینجا کلیک کنید .

از همه شرکت کنندگان در مسابقه اولیای دانش آموزان کمال تشکر را داریم، اما سه برنده داریم :

رتبه اول :  سرکار خانم انسیه شوشتری ولی گرامی دانش آموز محسن ناصری ( دبستان2 )

رتبه دوم  به صورت مشترک  :

سرکار خانم زهرا فتاحیان ولی گرامی دانش آموز حسین شاهپوری ( دبستان2 )

و سرکار خانم مریم گلشن فر ولی گرامی دانش آموز محمد عرفان میرزایی ( متوسطه2 )

از این سه عزیز تقاضا می کنیم برای دریافت جوایز خود به واحد پزشکی مراجعه نمایند.

پنجمین نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی پرشورتر از سالهای گذشته برگزار شد و روز جمعه 21 اردیبهشت 97 در غزفه واحد پزشکی پذیرای بسیاری از شما عزیزان بودیم.

برای مشاهده پاسخ صحیح سوالات،  کلیک کنید .

اسامی برندگان مسابقه دانش آموزی از این قرار است :

دبستان1 ،   5 نفر :     آقایان حسام الدین رحیم پور ،  طاها صمدی ،  صدرا مقدم ،  علی میرزایی ،  ایلیا وفایی

که به قید قرعه به دانش آموز صدرا مقدم یک توپ فوتبال هدیه شد و سایرین کارت امتیاز گرفتند .

دبستان2 ،    4 نفر  :    آقایان امیرعلی احمدی، امیرحسین الهی، محمدعلی باقری ، علیرضا توپچیان

که به قید قرعه به دانش آموزان امیرحسین الهی و محمدعلی باقری توپ فوتبال هدیه شد و سایرین کارت امتیاز گرفتند .

متوسطه1  ،   9 نفر  :      آقایان آروین اسماعیل زاده، محمدناصر جوکار، محمدحسن حبیبی، محمدعلی سلیمی، پوریا سیدزجاجی، احمدرضا صفری، مجید طاهریان، کسری کاهنی، امیرعباس ناصری

که به قید قرعه به دانش آموزان محمدناصر جوکار و کسری کاهنی توپ فوتبال و به سایرین قطب نما اهدا شد.

متوسطه2  ،   4 نفر :      آقایان علامی، عنایتی، نوید مرادی، ماهان نصرالهی

که به قید قرعه به دانش آموز ماهان نصرالهی توپ فوتبال و به سایرین قطب نما اهدا شد.

یک توضیح مهم :

برای مسابقه دانش آموزی شش جایزه اصلی ( توپ فوتبال ) در نظر گرفته شده بود.

هر مقطع یک جایزه سهمیه ثابت داشت و دو جایزه باقی مانده بر اساس میزان استقبال دانش آموزان هر مقطع به آنها تعلق گرفت.

بر همین اساس مقاطع دبستان دو و متوسطه یک، که دانش آموزان استقبال بیشتری از مسابقه داشتند صاحب دو جایزه اصلی شدند.

پس از برگزاری دوره آموزشی ارزیابی ساختار قامتی در سال تحصیلی جاری، معاینات مزبور در مقاطع با دقت و اهتمام بیش از پیش انجام شد.

این معاینات ساختار قامتی دانش آموزان را در چهار حوزه مشکلات ستون فقرات، زانو، پا و سایر اندامها مورد بررسی قرار میدهد.

با سپاس و قدردانی از همکاران محترمی که در انجام این معاینات با واحد پزشکی همکاری فراوان داشتند جناب آقای مسعودی ، جناب آقای ذاکری، جناب آقای صفری و جناب آقای نجفی

از والدین گرامی تقاضا می شود با مراجعه به صفحه فرزندشان در سامانه آنلاین نسیم، از نتایج این معاینات مطلع شوند.

برای ورود به نسیم کلیک کنید .

در آغازین روزهای سال جدید، شماره بهار پیک سلامت دانش آموزی آماده و در دسترس دانش آموزان قرار گرفت.

همواره صحت علمی مطالب و تنوع در انتخاب موضوعات مورد نظر واحد پزشکی، بوده است.

امیدواریم دانش آموزان، هم از خواندن پیک لذت ببرند و هم بر داشته هایشان افزوده شود.

فایل رنگی پی دی اف این نشریات را می توانید در کانال مقاطع مطالعه فرمایید و یا اینکه از اینجا دانلود کنید !

پنجمین نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی در راه است و به یاری خداوند درنظر داریم که با مسابقات متنوع هیجان بیشتری برای همه بازدید کنندگان ( اعم از دانش آموزان، اولیا و همکاران ) فراهم آوریم.

عزیزانی که در طی سال تحصیلی تعامل بیشتری با واحد پزشکی داشته اند، امید موفقیت بیشتری در مسابقه خواهند داشت.

به همین نکته بسنده می کنیم که دانش آموزان و همکاران با دقت بیشتری پیک های سلامت منتشره را مطالعه نمایند و اولیا گرامی از طریق  نسیم از برنامه معاینات و نتایج آن برای فرزندشان مطلع باشند.

زیر مجموعه ها