Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

معاینات بینایی دبستان 2 در آبان ماه توسط واحد پزشکی انجام شد. این معاینات در دبستان 1 با همکاری سرکار خانم عباسپور و بهزیستی شمیرانات طی ماه های آذر و دی انجام و نتایج آن وارد نسیم شد .

والدین محترم می توانند با مراجعه به صفحه سلامت شخصی فرزندشان در نرم افزار نسیم ، از وضعیت بینایی وی مطلع شوند.

در طی ماه های آذر و دی معاینات فشارخون برای تمام پایه ها انجام شد . بسیار لازم و ضروری است تا والدین گرامی با مراجعه به صفحه سلامت شخصی فرزندشان در نسیم از نتایج آن مطلع شوند و در صورت لزوم به توصیه های درج شده عمل نمایند.

در ادامه بررسی های سلامت دانش آموزان تاریخ انجام معاینات دندانپزشکی در هر مقطع بدین گونه هماهنگ شده است :

دبستان 1، زمان سه شنبه 14 دی ماه ، توسط سرکار خانم دکتر شمسایی

دبستان 2 ،زمان سه شنبه 21 دی ماه ، توسط سرکار خانم دکتر حسنی

دبیرستان دوره اول ( فقط پایه هفتم ) ،دوشنبه 27 دی ماه ، توسط سرکار خانم دکتر بزاز

دبیرستان دوره دوم ( فقط پایه دهم ) ، دوشنبه 27 دی ماه ، توسط جناب آقای دکتر شاهون

بر طبق سنوات گذشته نشریه پیک سلامت دانش آموزی شماره پائیز برای تمام مقاطع تهیه و تکثیر گردید .امیدواریم این تلاش کوچک، سبب ارتقاء دانش خوانندگان محترم گردد.

برای دریافت فایل پی دی اف این نشریات روی لینک پیک سلامت پائیز کلیک نمائید.

همایش تربیت بدنی و سلامت در تاریخ 14 آبان 1395 برگزار شد.واحد پزشکی در این همایش با رائه رویکرد فعالیت های سالانه خود، نتایج اندازه گیری قد و وزن دانش آموزان را در قالب اسلاید به اطلاع اولیای گرامی و همکاران رساند .برای مطالعه این اسلایدها می توانید برروی همایش 14 آبان کلیک نمائید.

زیر مجموعه ها