Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

header-bg

آموزش پاییز امسال را به آشنایی با ظروف غذا اختصاص می دهیم چرا که ظرف غذا را هم باید به اندازه خود غذا جدی گرفت...

* ظروف آلومینیوم و روی: ظروفی که به نام "روحی" شناخته می شوند در قدیم از روی ساخته می شدند اما حالا از آلومینیوم تهیه می شوند. برای استفاده چند نکته را رعایت کنید: ابتدا کمی شیر در آن بجوشانید- از طبخ مواد اسیدی در آن خودداری کنید- موقع طبخ از قاشق چوبی استفاده کنید تا آلومینیوم یا روی با غذا ترکیب نشود.

 * ظروف تفلون: تفلون ماده‌ای شیمیایی است که به صورت روکش برای برای ظروف آلومینیومی استفاده می‌شود و هنگام طبخ غذا به مرور کنده و همراه غذا خورده می‌شوند که نکته ی منفی مهمی است. پس فقط تا هنگامی که پوشش تفلون کاملاً سالم باشد، می توانیم از این ظروف استفاده کنیم.

* ظروف استیل: در طبخ غذا با این ظروف از حداقل حرارت باید استفاده کرد؛ پس برای پخت برنج توصیه نمی شود در عوض برای طبخ انواع خورش (با  حرارت ملایم)  مناسبند. برای سرو غذا هم پیشنهاد نمی شود زیرا تماس قاشق و چنگال با آنها صدای ناخوشایندی ایجاد می کند.

* ظروف پلاستیک: استفاده از آن‌ها برای کودکان مضر است زیرا ممکن است در آنان آلرژی و حساسیت ایجاد ‌کند اما متأسفانه امروزه استفاده از ظروف پلاستیکی همه‌گیر شده است.