Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

header-bg

آموزش پاییز امسال را به آشنایی با ظروف غذا اختصاص می دهیم چرا که ظرف غذا را هم باید به اندازه خود غذا جدی گرفت...

* ظروف سفالین: ظروف سفالین تطابق خوبی با ذائقه ما دارند (شاید چون همانند انسان از جنس خاکند) و غذا در آن‌ها عطر و طعم خاصی پیدا می‌کند. در این نوع ظرف غذا خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. اگر با دیزی گلی غذا تهیه کرده‌ باشید می دانید که غذا چقدر خوش‌طعم می شود.

* ظروف چینی: از بهترین ظروف غذا است که  اشتها را تحریک می کند و شستن آن‌ها نیز آسان است. اما عیب بزرگی دارد که نمی شود در آن غذا طبخ کرد

* ظروف لعابی: ظروف لعابی دو گونه‌اند: گلی لعابی و چدنی لعابی. انواع چدنی بر اثر ضربه یا حرارت، به تدریج لعاب خود را از دست می‌دهند و دیگر مناسب پخت و پز نخواهند بود. البته انواع گلی هم ممکن است بشکنند یا ترک بخورند که در این صورت، آنها نیز قابل استفاده نخواهند بود.

هنگام طبخ با ظروف لعابی آشپز مجبور است با حرارت کم اجاق کار کند و حرارت ملایم، موجب آرام‌ پختن غذا و لذیذ ‌‌شدن آن می‌شود.

* ظروف ملامین: از نظر بهداشتی مناسب نیست و برای غذاهای داغ توصیه نمی‌شوند. ضمناً روکش این ظروف به مرور کنده و خورده می‌شوند. 

ادامه دارد...