Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

header-bg

نمك باعث ايجاد مزه مناسب غذا مي شود و از فساد مواد غذایی ممانعت مي كند. اما این ماده دوست داشتنی مثل یک شمشیر دولبه سود و ضررهای مهمی دارد... بیایید نمک را بهتر بشناسیم؛ ماه گذشته خواص و انواع نمک را شناختیم و این ماه می خواهیم درمورد چند باور غلط که اخیراً رواج پیدا کرده صحبت کنیم

1- یکی از گزاره های غلط و خطرناک که اخیراً رواج پیدا کرده است تبلیغات وسیع درمورد خواص درمانی نمک طبیعی وعدم تاثیرآن درافزایش فشارخون است که سلامت بسیاری از مبتلایان به بیماری قلبی، فشارخون بالا و زنان باردار را به خطر انداخته است. اگر به هر دلیلی محدودیت نمک از نظر طبی به شما توصیه شده است باید آن را رعایت کنید و نوع نمک مصرفی تاثیری در آن ندارد.

2- در خصوص نمک های ید دار تبلیغات منفی زیاد و اغلب غیرمنصفانه می شود. البته قطعاً همه افراد جامعه به مکمل ید نیاز ندارند اما آمار شیوع کمبود ید و کم کاری تیروئید در جامعه ما زیاد بوده است و اضافه کردن ید به نمک باعث پیشگیری از موارد زیاد سقط جنین، عقب ماندگی ذهنی و سایر مشکلات شده است. با این وجود، شما می توانید بعداز بررسی شرایط فردی خود و مشورت با پزشک نسبت به اتنخاب نوع نمک اقدام نمایید.