معاینات فشارخون؛ در مقاطع متوسطه اول (راهنمایی) و متوسطه دوم (دبیرستان) برای تمام پایه ها انجام می شود.

معاینه کنندگان امسال: پزشک مجتمع

معاینات فشارخون سال تحصیلی 97 -1396 در مقطع متوسطه 1 و 2 در فاصله آبان تا بهمن ماه انجام شد.

نتایج آماری سال جاری :

* از مجموع 367 دانش آموز بررسی شده؛ فشارخون بیش از 78% دانش آموزان طبیعی بود.

برای 11 نفر از دانش آموزان فشارخون پایین یا نسبتاً پایین ثبت شد و 70 نفر هم دارای فشارخون بالا یا نسبتاً بالا بودند.

* اقدامات واحدپزشکی پس از بررسی نتایج معاینات:

ضمیمه کردن توصیه کتبی به کارت سلامت دانش آموز در نسیم آنلاین: 39 نفر

توصیه به کنترل منظم فشارخون : 74 نفر

ارجاع به متخصص و انجام آزمایشهای تکمیلی: 40 نفر

از مقایسه آمار امسال با سالهای قبل اینگونه به نظر میرسد که روند فشار خون در دانش آموزان ( خصوصا دبیرستان دوره اول و دوم ) رو به افزایش است و این هشدار مهمی برای کنترل فاکتورهای سلامتی خواهد بود.

از آنجا که در پرونده تعدادی از دانش آموزان نکات مهمی درج شده است جهت اطلاع بیشتر از وضعیت فشارخون فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید.

نمودار زیر مقایسه فشارخون بالا و پایین و طبیعی را درمقطع متوسطه1 و متوسطه2  برحسب درصد نشان می دهد