معاینات دندانپزشکی؛ در مقاطع دبستان یک و دو سالیانه و در مقاطع بالاتر در بدو ورود به مقطع انجام می شود.

معاینه کنندگان: دندانپزشکان عضو کمیته پزشکی مجتمع

نتایج آماری سال جاری:

معاینات دندانپزشکی سال تحصیلی 95-1394 در بهمن و اسفند 94 انجام شد. از آنجایی که بدلیل حذف پایه اول دبیرستان در سال تحصیلی جاری، پایه ورودی به مقطع دبیرستان (دوره دوم) نداشتیم؛ امسال این معاینات در آن مقطع انجام نشده است.

و نتایج از این قرار است:

* از مجموع 444 دانش آموز بررسی شده؛ 85 نفر (19%) دچار پوسیدگی دندان شیری و 45 نفر (10%) هم مبتلا به پوسیدگی دندان دائمی بودند.

* همچنین موارد توصیه به سایر اقدامات دندانپزشکی از این قرار است:

ارتودنسی: 37 نفر (8%)

جرم گیری: 9 نفر (2%)

فیشورسیلانت: 78 نفر (18%)

* از نظر تعداد دندانهای پوسیده- این 444 دانش آموز معاینه شده؛ 206 دندان پوسیده شیری و 92 دندان پوسیده دائمی در دهان داشتند.

* برای اطلاع از وضعیت دندانپزشکی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید

توضیح- معاینات امسال توسط سرکار خانم دکتر حسنی (دبستان یک)، جناب آقای دکتر افتخاری (دبستان دو) و سرکار خانم دکتر سلیمان زوج (دوره اول متوسطه) انجام شده است، با تشکر از این عزیزان

* متوسط تعداد دندانهای پوسیده هر دانش آموز (از پیش دبستان تا پایه هفتم) را در نمودار زیر مشاهده کنید:

* درصد دانش آموزان دچار پوسیدگی دندانی از پیش دبستان تا پایه هفتم را هم در نمودار زیر مشاهده کنید: