Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

نسیم؛ نرم افزار سلامت یار مدرسه:

نسیم یک نرم  افزار است که به سفارش مجتمع معلم و به همّت یکی از اعضای کانون فارغ التحصیلان معلّم و منطبق با نیازهای سلامت مدرسه طراحی شده است.

این نرم افزار هردوگروه کارکنان و دانش آموزان مجتمع را تحت پوشش دارد و از بخش های مختلف و مفیدی تشکیل شده است که می تواند بعنوان بهترین رابط بین مدرسه و خانواده ها در زمینه پزشکی و مشاوره عمل نماید.

این نرم افزار از سال 1389 طراحی شده و طی چند مرحله تغییراتی در ماهیت آن ایجاد شده است تا به حداکثر بهره برداری مفید برسد . از جمله این تغییرات که در فازهای متفاوت اجرا شده است می توان موارد ذیل را نام برد :

* ارتقاء این نرم افزار از یک پایگاه اطلاعات داده که تنها در دو سطح معاینات و پرونده سلامت بوده، به یک پایگاه اطلاعات داده آنلاین که قابل پردازش و ویرایش است.

* آنلاین شدن آن، که سبب بی نیازی از انباشت پروندهای کاغذی و حجیم شده است، و این اتوماسیون دسترسی سریعتر و دقیق تر به اطلاعات موردی را در پرونده هر دانش آموز میسّر می سازد.

* ساختار نرم افزار که بصورت تعاملی اصلاح گردید، تا علاوه بر امکان مشاهده اطلاعات، کاربران بتوانند در ویرایش و تکمیل آن مشارکت داشته باشند.

* خدمات واحد مشاوره هم تحت پوشش نسیم قرار گرفت تا علاوه بر امکان دسترسی به نوبت های مشاوره فرصت استفاده از تست های مناسب نیز برای کاربران مهیّا شود.

این نرم افزار چند سطح کاربری شامل واحد پزشکی و مشاوره، اولیاء دانش آموزان، کارکنان مجتمع و .... دارد.

قابلیت هایی که اولیا می توانند از آن بهره مند شوند:

• امکان ورود اطلاعات دانش آموزان (پرونده سلامت) و ثبت نتیجه پیگیری های پزشکی
  • اطلاع از نتایج معاینات دانش آموزان، دریافت و مطالعه توصیه های کتبی پیوست، و همچنین مشاهده معاینات دوره ای
  • نوبت گیری یا لغو نوبت مشاوره بصورت آنلاین
  • امکان انجام تست های واحد مشاوره و آگاهی از نتایج آن

قابلیت هایی که این نرم افزار در اختیار واحد پزشکی و مشاوره قرار میدهد:

• انجام محاسبات معاینات رشد، فشارخون، و بینایی بصورت اتوماتیک و درج توضیحات و توصیه های مناسب با آن

• امکان گزارش گیری های مختلف

• ترسیم نمودارهای توصیفی و آماری از نتایج معاینات

دفترچه راهنمای این نرم افزار در زیر منوی " راهنمای سامانه برای اولیا " و " راهنمای سامانه برای کارکنان " قابل مطالعه می باشد.