Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

با توجه به استقبال دانش آموزان از دوره مقدماتی امداد و نجات  و نتایج آزمون برگزار شده پس از دوره اول، بر آن شدیم تا با حضور پذیرفته شدگان آزمون، دوره تکمیلی این کلاس را همراه با اجرای نمایش و کار گروهی برگزار نماییم.

این دوره از 18 دی الی 10 بهمن ادامه دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک نمایید

امسال نیز به یاری خداوند و با همکاری تنی چند از اولیا محترم دندانپزشک کمیته پزشکی، معاینات دهان و دندان دانش آموزان به شرح زیر برنامه ریزی شد :

* دبستان 1                 شنبه  7 بهمن

* دبستان  2                چهارشنبه  3 بهمن

* متوسطه دوره اول       یکشنبه  30 دی

* متوسطه دوره دوم      جمعه 28 دی

توجه فرمایید که معاینات دندانپزشکی مقاطع متوسطه صرفا برای دانش آموزان پایه های هفتم و دهم اجرا می شود.

پس از انجام معاینات، نتیجه آن در سامانه نسیم درج و مجددا به اطلاع اولیا محترم خواهد رسید.

معاینات بینایی دبستان 2، در آذرماه سال جاری و با تلاش و همکاری آقایان مسعودی و جنابی به انجام رسید و نتایج آن در سامانه نسیم درج شد.

لازم است که با مراجعه به نسیم از وضعیت سلامت بینایی فرزند خود اطلاع حاصل نمائید.

با شروع سال تحصیلی و در ادمه روند انتشار پیک سلامت دانش آموزان، شماره پاییز 97 نیز در تمام مقاطع توزیع شد.

مطالب تازه و مناسب فصل پاییز را با توجه به گروه سنی دانش آموزان چهار مقطع و در کمال اختصار، گرد آوردیم.

امیدواریم مطالعه این چند صفحه و لذت بردن از سرگرمی های آن، برایتان دلنشین و آموزنده باشد.

برای دریافت لینک نشریات اینجا کلیک کنید.

با تلاش و پیگیری سرکار خانم عباسپور، معاینات رشد دبستان 1 در آبان ماه به پایان رسید و نتایج آن همراه با توصیه های پزشکی در سامانه نسیم و پرونده سلامت دانش آموزان درج گردید.

برای اطلاع از این نتایج اینجا کلیک نمائید.