Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

با انجام معاینات دندانپزشکی پایه اول دبیرستان توسط جناب آقای دکتر نظری مقدم (در تاریخ 19/12/92) پرونده معاینات دندانپزشکی سال تحصیلی جاری بسته شد. معاینات مقاطع دبستان یک، دبستان دو و راهنمایی (پایه هفتم) هم پیشتر به ترتیب توسط سرکار خانم دکتر حسنی (دی 92)، خانم دکتر رفیعی راد (بهمن 92) و جناب آقای دکتر افتخاری (آبان 92) انجام شده بود.

درحال حاضر اولیای دانش آموزان پایه های آمادگی تا چهارم دبستان و پایه هفتم می توانند با مراجعه به سایت نسیم از نتیجه معاینه فرزندشان مطلع شوند و نتایج معاینات پایه های پنجم، ششم و اول دبیرستان هم به زودی وارد سامانه خواهد شد.

قابل توجه همکاران و اولیای عزیز: نتایج آماری معاینات غربالگری سال تحصیلی جاری دانش آموزان و نمودارهای مرتبط با آن آماده و در سایت قرار داده شده است. برای مشاهده از منوی "معاینات غربالگری" بخش "دانش آموزان" را انتخاب کنید. آمار مربوط به معاینات اسکلتی هم انشاءالله پس از تکمیل (طی کلاسهای تابستانی) ارائه خواهد شد.

سومین شماره از سالنامه پیک سلامت اولیای دانش آموزان مجتمع معلّم منتشر شده است. اولیای عزیز این نسخه را همراه با کارنامه دانش آموز خود دریافت خواهند کرد. اما نسخه پی.دی.اف آن از هم اکنون روی سایت قرار داده شده است. کلیک کنید

معاینات اسکلتی دانش آموزان دبستان دو اردیبهشت ماه امسال توسط دبیر محترم ورزش -جناب آقای ملااحمدی- انجام شد و نتایج آن وارد بانک داده نسیم شده است. اولیاء عزیز با مراجعه به صفحه سلامت شخصی فرزند خود از نتیجه معاینه مطلع خواهند شد. معاینات اسکلتی مقاطع راهنمایی و دبیرستان انشاءالله طی کلاسهای تابستانی انجام خواهد شد.

اولیای نوآموزان آمادگی و پیش دبستان با مراجعه به نسیم آنلاین می توانند از وضعیت تکاملی فرزندشان آگاه شوند. در بررسی انجام شده هر چهار حیطه "شناختی- کلامی"، "عاطفی"، "اجتماعی" و "حرکتی" مورد ارزیابی قرار گرفته است. به زودی برای والدین نوآموزانی که در یک یا چند حیطه تکاملی دچار ضعف بودند توصیه های کاربردی ارسال خواهد شد. قابل توجه اینکه نمره کل مورد انتظار در آزمون انجام شده برای نوآموزان 162 است اما محدوده 188-136 متناسب با سن در نظر گرفته میشود (کمتر از 136 به معنی این است که رشد تکاملی کودک کمتر از سنّ خود و بیشتر از 188 یعنی اینکه رشد تکاملی وی بالاتر از سنّ خود است). در ضمن نتایج معاینات رشد مرحله دوم هم که ابتدای اردیبهشت 92 انجام شده در نسیم آنلاین قابل مشاهده است