بینایی

معاینات بینایی؛ در مقاطع دبستان (۱و۲) سالیانه انجام می شود. با توجه به آنکه انتظار می رود دانش آموزان در مقاطع متوسطه ۱و۲ بتوانند ضعف بینایی شان را به پزشک و یا خانواده اطلاع دهند این معاینات برای مفاطع بالاتر از دبستان انجام نمی شود.

معاینه کنندگان: گروه بینایی سنجی دانشگاه علوم پزشکی ( دبستان ۲ )، مربی بهداشت و گروه بینایی سنجی بهزیستی ( دبستان ۱ )

در مقطع دبستان ۲ این معاینات بصورت بسیار دقیق و گسترده توسط تیم بینایی سنجی دانشگاه علوم پزشکی انجام شد . در این معاینات کامل، علاوه بر سنجش دید دور، دید نزدیک دانش آموزان، رتینوسکپی، بررسی انحراف چشم و …… انجام شد که نتایج آن در صفحه نسیم دانش آموزان وارد شده است.

نتایج آماری سال جاری:

معاینات بینایی سال تحصیلی۹۷ – ۱۳۹۶ طی فصل پاییز انجام شد. و نتایج ذیل از آن بدست آمد:

* از مجموع ۳۴۰ دانش آموز بررسی شده؛

* ۱۶۵ نفر دید طبیعی دارا بودند.

* ۳۵ دانش آموز از عینک استفاده می کنند.

* ۲۸ نفر ضعف خفیف بینایی داشتندکه توصیه کتبی در پرونده نسیم شان درج شد.

* ۴۳ نفر بدلیل احتمال عیوب انکساری و دلایل دیگر برای بررسی بیشتر به چشم پزشک ارجاع داده شدند.

* برای اطلاع از وضعیت بینایی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید

* نمودار زیر نتایج کلی معاینات را بصورت درصد بیان میدارد :