معاینات بینایی؛ در مقاطع دبستان (۱و۲) سالیانه انجام می شود. با توجه به آنکه انتظار می رود دانش آموزان در مقاطع متوسطه ۱و۲ بتوانند ضعف بینایی شان را به پزشک و یا خانواده اطلاع دهند این معاینات برای مفاطع بالاتر از دبستان انجام نمی شود.

معاینه کنندگان: گروه بینایی سنجی دانشگاه علوم پزشکی ( دبستان ۲ )، مربی بهداشت و گروه بینایی سنجی بهزیستی ( دبستان ۱ )

در مقطع دبستان ۲ این معاینات بصورت بسیار دقیق و گسترده توسط تیم بینایی سنجی دانشگاه علوم پزشکی انجام شد . در این معاینات کامل، علاوه بر سنجش دید دور، دید نزدیک دانش آموزان، رتینوسکپی، بررسی انحراف چشم و …… انجام شد که نتایج آن در صفحه نسیم دانش آموزان وارد شده است.

نتایج آماری سال جاری:

معاینات بینایی سال تحصیلی۹۷ – ۱۳۹۶ طی فصل پاییز انجام شد. و نتایج ذیل از آن بدست آمد:

* از مجموع ۳۴۰ دانش آموز بررسی شده؛

* ۱۶۵ نفر دید طبیعی دارا بودند.

* ۳۵ دانش آموز از عینک استفاده می کنند.

* ۲۸ نفر ضعف خفیف بینایی داشتندکه توصیه کتبی در پرونده نسیم شان درج شد.

* ۴۳ نفر بدلیل احتمال عیوب انکساری و دلایل دیگر برای بررسی بیشتر به چشم پزشک ارجاع داده شدند.

* برای اطلاع از وضعیت بینایی فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید

* نمودار زیر نتایج کلی معاینات را بصورت درصد بیان میدارد :