نمک۱- خواص و انواع

نمک باعث ایجاد مزه مناسب غذا می شود و از فساد مواد غذایی ممانعت می کند. اما این ماده دوست داشتنی مثل یک شمشیر دولبه سود و ضررهای مهمی دارد… بیایید نمک را بهتر بشناسیم…

۱- نمک یکی از ضروری ترین ریزمغذی هاست که در انتقال پیام های عصبی، کارکرد ماهیچه ها، تولید اسید معده و… نقش دارد و بدون آن حیات ممکن نیست اما این ماده در اغلب خوردنی ها وجود دارد و در شرایط معمول، حتی بدون اضافه کردن نمک به غذا دچار کمبود آن نخواهیم شد ولی فراموش نکنید که در موقعیتهایی که منجر به تعریق زیاد می شود و در برخی بیماریها مثل اسهال یا استفراغ نیاز بدن به نمک افزایش می یابد.

۲- عمده ترین ناخالصی ها ی نمک غیر تصفیه دو نوع است: اول ناخالصی های غیرمحلول شامل گچ و شن و ماسه که که عامل مسمومیت های مزمن و سایر عوارض بهداشتی هستند و دوم فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم، آرسنیک و جیوه که باعث بروز انواع سرطان و بیماریهای کلیوی می شوند. پس فقط از نمک تصفیه شده استفاده کنید.

ادامه دارد…

نمک۱- خواص و انواع
Scroll to top