رشد

معاینات رشد؛ در همه مقاطع سالیانه انجام می شود.

معاینه کنندگان: اندازه گیری قد و وزن توسط کادر هر مقطع و بررسی وضعیت به عهده پزشک مجتمع

معاینات رشد سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در پاییز انجام شد. لازم است از تمام همکاران دخیل در انجام معاینه رشد، مراتب قدردانی خود را بیان نماییم:

دبستان ۱               جناب آقای بوالحسنی

دبستان ۲               جناب آقایان جنابی و مسعودی

متوسطه۱              جناب آقایان رجبی، بوذری و مطلّبی

متوسطه۲              جناب آقای نوروزی

برای اطلاع از وضعیت رشد فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید.

نتایج آماری معاینات رشد از این شرح است؛

* معاینه قد :

۸۶% دانش آموزان در صدک طبیعی قد سنّ خود هستند.

۱۴% بلندتر از صدک سنّ خود هستند.

نمودار زیر فقط میانگین قد هر پایه در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ را نشان می دهد و تنها برای آنست که بتوانید برآوردی از نسبت قد فرزندتان به همکلاسی هایش داشته باشید.

با مقایسه میانگین قد دانش آموزان مجتمع با صدکهای استاندارد کشوری می توان تخمین زد که اغلب دانش آموزان ما در صدک ۹۷-۵۰ (طبیعی بلندقد) قرار دارند (نمودار زیر).

معاینه وزن :

۳% دانش آموزان کم وزن هستند

۵۳% دانش آموزان وزن طبیعی دارند

۱۹% از دانش آموزان دارای اضافه وزن هستند

۲۵% از دانش آموزان در محدوده چاقی قرار می گیرند.

آمار نشان میدهد که کمی بیش از نیمی از دانش آموزان در وزن مناسب خود هستند و باید پدیده چاقی و اضافه وزن را در عزیزانمان جدی بگیریم.

نمودار زیر فقط میانگین وزن هر پایه در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ را نشان می دهد و تنها برای آنست که بتوانید برآوردی از نسبت وزن فرزندتان به همکلاسی هایش داشته باشید.

با مقایسه میانگین شاخص توده بدنی (BMI) دانش آموزان مجتمع با صدکهای استاندارد کشوری می توان برآورد کرد که متاسفانه تعداد زیادی از دانش آموزان ما در محدوده اضافه وزن یا چاقی قرار دارند

رشد