امام باقر علیه السلام فرمود:

اسلام بر پنج پایه استوار شده است: نماز، زکات، روزه، حج و ولایت

و به هیچ چیز به اندازه آنچه در روز غدیر به ولایت تاکید شده، ندا نشده است.

کافی، جلد۲، صفحه۲۱، حدیث۸

همراهان گرامی!

شهریورماه فرارسید؛ روزهای آغازین شهریور امسال معطر به شمیم عید بزرگ غدیر است و روزهای پایانی آن، ایام حزن انگیز تاسوعا و عاشورای حسینی… آغاز تا پایانی که به یادمان می آورد اگر از ولایت بریدیم، باید منتظر فاجعه باشیم. امید که همیشه متصل به ریسمان هدایت باشیم، ان شاء الله.

در تابستان گرم امسال، اطلاع رسانی تلفنی معاینات (فقط موارد مهم) به خانواده های عزیز دانش آموزان را پی گرفتیم که همچنان ادامه دارد… از والدین عزیز تقاضا داریم که درصورت تغییر منزل و یا تلفن خود در اولین فرصت، این مورد را در سامانه نسیم اصلاح نمایید و همچنان توصیه می کنیم برای اطلاع کامل از نتیجه معاینات به نسیم مراجعه نمایید و منتظر تماس تلفنی نباشید. برای دانش آموزان عزیزی که به تازگی به خانواده بزرگ معلّم پیوسته اند هم به زودی در سامانه نسیم، نام کاربری و کلمه عبور تعریف خواهد شد (برای دانش آموزان پایه هفتم این کار قبلاً انجام شده است).

همکاران عزیز را هم به شرکت در برنامه برنامه آموزشی تابستانه امسال با عنوان “کمکهای اولیه” که توسط کارشناسان هلال احمر، طی پنج روز در ماه جاری برگزار خواهد شد توصیه می کنیم. برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

لطفاً همچنان با ما باشید…