آبان ۹۷

پل می زنم به خویش مگو از کدام راه
راهی که رو به آینه باز است در دلم

همراهان گرامی!

در میانه پاییز هستیم و آبان ماه هرسال با روز نوجوان، دانش آموز و بسیج دانش آموزی گره خورده است… امید که بتوانیم نوجوان امروز و آینده ساز فردا را حقیقت جو و روشن بین تربیت کنیم. ان شاء الله

همکاران عزیز و اولیای دانش آموزانی که پرونده سلامت خود/ فرزندشان را در سامانه سلامت یار مدرسه (نسیم) تکمیل نکرده اند، لطفاً در اولین فرصت این اقدام را انجام دهند. پیشنهاد می کنیم ابتدا از منوی “نرم افزار نسیم” گزینه “راهنمای سامانه نسیم” را انتخاب کرده و بروشور راهنما را مطالعه فرمایید.

طی مهرماه، معاینات فشارخون متوسطه یک (هر ۳پایه) به پایان رسید وبخش اعظم معاینات رشد نیز در مقاطع ۴گانه انجام شده است، علاوه بر آن، معاینات کلی پایه هفتم شامل قلب- ریه- وضعیت عمومی نیز به انجام رسیده است. نتایج معاینات مذکور انشاءالله در همین ماه از طریق نسیم در دسترس شما قرار می گیرد. برای آبان ماه هم انجام معاینات بینایی دبستان یک و دو (آمادگی تا ششم) و فشارخون متوسطه دو (هر ۳پایه) پیش بینی شده است.

امسال دو طرح جدید نیز توسط واحدپزشکی درحال انجام است:  اول طرح آفتاب (افزایش تحرک و آمادگی بدنی) ویژه کارکنان و دوم آموزش امداد و نجات به دانش آموزان دبستان دو در قالب زنگ نشاط و تعالی… که به زودی شما را ازجزئیات بیشترآنها آگاه می کنیم

لطفاً در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ هم با ما باشید…

آبان ۹۷