وضعیت عمومی

معاینات وضعیت عمومی؛ در بدو ورود به هر مقطع انجام می شود.

معاینه کننده: پزشک مجتمع

معاینات سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ به تدریج طی ماههای آبان الی بهمن انجام شد.

برای اطلاع از وضعیت عمومی سلامت فرزند خود به صفحه سلامت شخصی ایشان در نسیم آنلاین مراجعه کنید.

در این معاینات مواردی مثل احتمال کم خونی، بزرگی تیروئید، مشکلات پوستی و… بررسی می شود. همچنین به ناهنجاریهای رفتاری همانند ناخن جویدن نیز توجه میشود. نتایج آماری معاینات به شرح زیر است :

از مجموع ۳۲۳ دانش آموز بررسی شده؛

وضعیت عمومی سلامت ۱۷۵ نفر (۵۴%) طبیعی و بدون مشکل بود

و برای سایرین به تناسب مشکل، توصیه های مختلف از جمله ویزیت و پیگیری مشکل، ارجاع به متخصص یا انجام آزمایش داده شد.

مشکلات بررسی شده به صورت زیر طبقه بندی شدند (توجه فرمایید در برخی افراد بیش از یک نوع مشکل تشخیص داده شده است):

ناهنجاریهای ساختاری یا رفتاری پوست، مو و ناخن: ۸۰ نفر (۲۵%)

وجود نشانگرهای احتمال ابتلا به مشکلات داخلی مثل کمخونی یا بیماریهای تیروئید، کبد و غیره: ۹۱ نفر (۲۸%)

سایر موارد و مشکلات: ۱۹ نفر (۶%)

* نمودار زیر نتایج کلی معاینات وضعیت عمومی سلامت را به تفکیک مقطع نشان می دهد:

در مقطع متوسطه دو موارد غیرطبیعی در وضعیت عمومی سلامت بیشتر از موارد طبیعی هستند.

* در نمودار دوم علل تفکیکی موارد غیرطبیعی را مشاهده می کنید:

با اینکه درصد کلی نتایج غیرطبیعی در مقطع متوسطه یک کمتر از متوسطه دو گزارش شده (نمودار اول) اما بالاترین آمار هردو مشکل (پوست-مو-ناخن و بیماریهای داخلی) در مقطع متوسطه یک دیده می شود که علت آن وجود بیش از یک مشکل در بسیاری از دانش آموزان این مقطع است.

* و نمودار سوم هم نشان می دهد در هر مقطع کدام اقدامات تکمیلی و به چه میزان توصیه شده است:

وضعیت عمومی