رویداد های جدید

آخرین رویدادهای واحد پزشکی

آذر ۹۱- روز یکشنبه ۲۴ دی ۹۱ برای معاینه دندانپزشکی دانش آموزان دبستان دو تعیین شده است.

آذر ۹۱- طی آذر ماه معاینات ذیل در مقاطع مختلف انجام شد: دبستان یک: معاینات بینایی توسط سرکار خانم ها عباس پور و طاولی، دندانپزشکی توسط سرکار خانم دکتر حسنی و محاسبات معاینات رشد توسط پزشکان واحد پزشکی/ دبستان دو: معاینات رشد (اندازه گیری قد و وزن توسط جناب آقای ملااحمدی و محاسبات رشد توسط پزشکان واحد پزشکی)/ دبیرستان: فشارخون پایه اول توسط پزشکان واحد پزشکی، بخشی از معاینات رشد (اندازه گیری قد و وزن توسط جناب آقای رحمتی) و معاینات قلب- ریه- وضعیت عمومی توسط پزشکان واحد پزشکی

آبان ۹۱- معاینات بینایی دبستان دو توسط پزشکان واحد پزشکی انجام شد. معاینات بینایی دبستان یک هم درحال انجام است. اولیای دانش آموزان دبستان دو برای اطلاع از نتیجه معاینه بینایی فرزندشان به صفحه سلامت شخصی دانش آموز (لینک نسیم) مراجعه نمایند. نتایج معاینات امسال بصورت کاغذی اطلاع رسانی نخواهد شد.

آبان ۹۱- آذرماه امسال برای معاینات کارکنان درنظر گرفته شده است. همکارانی که معاینه پزشکی انجام نداده اند و نیز همکارانی که از معاینه اولیه ایشان ۴ سال می گذرد لطفاً در اولین فرصت به واحد پزشکی مراجعه نمایند.

آبان ۹۱- معاینات رشد (قد و وزن) دبستان یک توسط سرکار خانم عباس پور (مربی بهداشت مقطع) انجام شد. این معاینات در سایر مقاطع در حال انجام است.

مهر۹۱- فاز دوم نسیم تقریباً تکمیل شده است؛ همکاران گرامی و اولیای عزیز می توانند وارد صفحه اختصاصی خود شوند. این امکان فراهم شده است که اولیای عزیزی که فرزندشان وارد مقطع جدید شده است (پایه های پیش دبستان، سوم دبستان، اول دبیرستان و کلیه دانش آموزان ورودی جدید مجتمع) پرونده سلامت وی را از این طریق تکمیل نمایند.

مهر۹۱- پیک سلامت پاییز مقاطع ۴گانه تدوین و در مقاطع در حال توزیع است. دانلود فایل پی.دی.اف آن هم از سایت ممکن شده است.

رویداد های جدید